Ero Antiseptinen ja desinfiointiaineAntiseptinen vs desinfiointiaine

Antiseptiset ja desinfiointiaineet voi näyttää olevan sama, mutta on yksi suuri ero näiden kahden välillä. Antiseptiset käytetään eläviä kudoksia ja soluja tuhota kaikki mahdolliset infektiot tai sepsis, joka voi elää kudokseen. Desinfiointiaineet on tarkoitettu mikro-organismien tuhoamiseksi, jotka voivat tartuttaa elotonta esineitä. Desinfiointiaineita käytetään yleisesti esineet suojella bakteereita ja vilustuminen leviämästä ihmisiä. Antiseptiset käytetään tyypillisesti muodossa sanitizers kun käsienpesu ei ole saatavilla, ja tapauksissa, joissa bakteerit ovat olemassa ja se pitäisi poistaa. Antiseptinen ja desinfiointiaine tehdään tuhoaa bakteereja ja tappaminen potentiaali bakteereita ja tautien.

On olemassa monenlaisia ​​desinfiointiaineiden jotka ovat käytettävissä puhdistaa koteihin. On yksinkertaisia ​​ilma desinfiointiaineiden joiden sanotaan vapauttaa ilmaa ilmassa olevia mikrobeja, jotka voivat aiheuttaa sairauksia. Nykyään monet yritykset ovat lisäämällä ilmanraikasteissa ilmaan desinfiointiaineet tehdä huoneen haju puhtaampaa. On hapettavat desinfiointiaineet, kuten vetyperoksidi, jota käytetään desinfiointiin terveyskeskukset ja työkalujen kanssa. On yksi muoto desinfiointiainetta, jota joskus käytetään elävää kudosta, toisin kuin sen määritelmä. Alkoholia käytetään kotona desinfiointiaine kun joku saa leikata. Desinfiointiaineet ovat haitallisia hengitettynä ja ei tulisi käyttää mihinkään pintoihin joita syödään tai pois. Lisäksi niitä ei tulisi käyttää yhdessä happojen ja ammoniakit, koska tulos voi olla myrkyllinen.

Antiseptiset käytetään tyypillisesti puhdistaa pois pinnasta, joka saattaa joutua kosketuksiin suun tai silmien jossain vaiheessa, sitä pidetään turvallisempia kuin desinfiointiaineella. Antiseptiset ovat yleisiä kohteita, kuten suuvesi, eyewashes, yskänrokko, ja hiiva tartunnan hoito voiteet. On muitakin muotoja antiseptisiä joita käytetään hoitamaan oireita ientulehdus ja pieniä ihotaudit. Ne ovat turvallisia käyttää näissä tapauksissa ja ovat keskeisiä ainesosia tehdä näitä kohteita toimivat kuten he tekevät. Erityisiä hoitoja näistä tietyistä antiseptisiä, bakteereja on tyypillisesti huomattavasti vähentynyt tai poistettu henkilö.Antiseptit ja desinfiointiaineet ovat termejä, joita käytetään toistensa mutta erot kahden hyvin usein; liikaa jatkaa vaihtuvien sanat antiseptinen ja desinfiointiaine.

Yhteenveto

1. Antiseptiset käytetään eläviä kudoksia ja desinfiointiaineita käytetään elottomia kohteita, sekä suojella leviämisen bakteereita ja infektio ihmisiin ja eläimiin.
2. Desinfiointiaineita käytetään kodeissa ja yrityksissä desinfioida eriä, jotka voisivat välittää bakteereita. Antiseptiset käytetään puhdistamiseen kehon alueille, jotka ovat alttiita tartunnalle tai syvä.
3. Yhteinen antiseptiset sisältää suuvettä, huuliherpes, ja hiiva tartunnan hoito voiteet. Desinfiointiaineet ovat yleisesti kotitalouksien puhdistusaineissa keittiöön, kylpyhuoneeseen, ja muiden yleisesti kosketti kohteita, joissa mikrobit löytyy. Molemmat erät löytyvät yhteiset esineet ja steriloida lääketieteelliset laitteet.