Ero Aloe Vera Juice ja geeliAloe Vera Juice vs Gel

Aloe Vera on kotoisin kasvi eteläosan Arabian niemimaalla, Kap Verde, ja Pohjois-Afrikassa. Yleensä se kasvaa kuivilla ilmastossa. Tämä kasvi, joka näyttää vihreää, hieman paksu ja se 's lehdet on suojattu sahalaitojensa kohdistettu kulmassa ylhäältä alas. Lisäksi lehdet ovat paksut kunnossa, koska se sisältää limaa kaltainen aine sisällä. Pidetään kasviperäisten lääkeaineiden uute oli joitakin alustavia löytöjä että se auttaa nopeasti parantaa haavat, lievitykseen turvotusta tuomat palovammoja, minimoida komplikaatioita pieniä ihotulehduksia, diabetes, ja veren rasva-count ihmisillä.

Erilaisia ​​todisteita, että Aloe Vera on laajalti käytetään kasviperäisten lääkeaineiden juontaa jopa 4000 vuotta sitten aikana Egyptin Empire. Nykyisin tuotteet, jotka on valmistettu Aloe Vera otteet ovat kasvavat vaatimukset markkinoilla. Se on halpa viljellä, ja koska se on luonnollinen yrtti, komplikaatioita, kuten allergia on minimaalinen esiintyminen. Laitos on syötävä, mutta se on luonnostaan ​​epätodennäköistä maku, minkä vuoksi monet yritykset syntetisoitiin Aloe Vera kuin mehut ja geelit.Mehut tehdään kulutukseen auttaa ihmisiä myrkkyjä mahalaukun ongelmia, ärtyvän suolen oireyhtymä ja jopa närästys. Se lievittää ummetusta ja estää jatkuva vaikutus ripulin siten, parantaa mahalaukun terveyttä lopulta. Muut havainnot Aloe vera sisältää että se on boosterina immuunijärjestelmää, hyvä tulehdusta, sillä on kipua lievittäviä ominaisuuksia, helpottaa kipua aiheuttama niveltulehdus, ja se voi myös nopeuttaa elpymistä vaurioituneiden solujen ja kudosten. Diabeetikoille, mehu voi parantaa sokerin sääntelyä ihmisille, jotka eivät ole riippuvaisia ​​synteettisiä insuliinia.

Aloe Vera geeli on jonkin muun tuotteiden Aloe Vera, joka on yleisesti käytetty ulkoinen sovellus, kuten shampoo, saippua, suitsukkeita, kosteusemulsio, ja kudoksia. Yleisin paikka nähdä tällaisia ​​tuotteita ovat salongit ja kylpylät, ja useimmat kosmeettisia liittyvää yritystä, joka kyllästää ydin Aloe Vera. Kosmeettisena valmisteena, Aloe Vera-uute on hyvä iho ja hiukset kosteusvoide, kuten voide, se voi auttaa kiristää kollageeni joukkovelkakirjojen ihon tehdä vankempi, siten, ihon notko on minimoitu ikääntymisen myötä. Luonteeltaan uute ei sisällä epätodennäköinen haju, joten sekä erilaisten hajuvedet tuote toinen hyvä mahdollisuus se yhä enemmän suosiota. Kuitenkin, Aloe Vera geelit eivät rajoitu kosmeettinen käyttö vain. Syötävä geelejä käytetään myös yleisesti korvikkeena liivate, jotkut supermarketit myyvät Aloe Vera ja ne saattavat sen alle Veggies osassa. Muita tarkoituksia varten geeli sisältää hammashoidon tuotteita, kuten hammastahnoja ja hengityksenraikastajat. Halpuuden käytetyn raaka-aineen myös tuottaa halpoja tuotteita.

Yhteenveto:
Aloe Vera on kasviperäisten lääke, jota käytetään jo muinoin.
Se on kotoisin joissakin osissa Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa.
Aloe Vera mehu on valmistettu vapauttamaan sisäisen elimen häiriöt kuten mahalaukun ongelmia ja närästys.
Aloe Vera geeli on yleisesti käytetty kosmeettisiin tarkoituksiin, mutta sitä voidaan myös käyttää korvaamaan gelatiinia tekemään jälkiruokia.