Ero Abuse ja väärinkäyttöAbuse Vs väärinkäyttö

Kun ei -Lääketieteelliset maailmassa on paljon sekaannusta määritelmien ja merkityksiä sanojen riippuvuus, riippuvuus, toleranssi, käyttö, hyväksikäyttö ja väärinkäyttö suhteen huumeiden ja kiellettyjä aineita. Nämä sanat ovat usein samaa asiaa. Vuonna suppeassa merkityksessä mutta tämän ei pitäisi olla kyse, koska on jo useita ohuita line erot asettaa näiden sanojen, aivan erityisesti kun on kyse väärinkäytön ja väärinkäyttöä.

Väärinkäyttö on virheellinen käyttö ei joko määrätty tai määrätty lääkitys. Tätä sovelletaan tilanteissa, joissa lääke on otettu hoitotarkoituksiin vain eikä ekstaasia, ilo ja euforia. Kuitenkin jotkut lähteet väittävät, että huumeiden väärinkäyttö on yleisesti soveltaa silloin, jos reseptilääkkeitä mukana. Nämä ovat lisensoitu lääkkeet, jotka edellyttävät reseptiä ne voidaan ostaa huumeiden myymälöissä (vastakohta over-the-counter lääkitys). Jotkut kaikkein kansanomaisesti väärin huumeet ovat psykoaktiivisia lääkkeitä, jotka johtavat emotionaalisia ja henkisiä haittavaikutuksia käyttäjälle.

Jos potilas päättää olla ottamatta hänen säännöllisesti annoksen antibioottia asti 'tarpeen mukaan' annoksen kipulääkkeitä kestää jonkin verran vaikutusta niin tämä voidaan luokitella huumeiden väärinkäyttö. Yksinkertainen ajatus ottaen enemmän kuin määrätty määrä lääkkeet voidaan kutsua myös huumeiden väärinkäyttöä, vaikka se 's yhden kerran ei-toistuvat perusteella ainoastaan ​​vastakohtana huumeiden väärinkäyttöä.

Abuse, toisaalta, on termi, joka sisältää sen mukaan toistuvaa ja tahallisesta huumeiden toiseen päähän syrjään alkuperäisestä tai määrätyn aikomus tai käyttöä. Se käyttää lääkettä tai ainetta tavalla muihin kuin sosiaalisesti seuraamuksia tarkoitukseen. Yksi yleisimmin väärin aineita on alkoholi. Kuitenkin määritelmä huumeiden väärinkäyttö on sosiaalisesti määritelty per yhteydessä, jossa henkilö voi tulkita pieni 's käyttäytymistä juominen 6 pulloa olutta olla väärässä verrattuna 22-vuotias, joka juo niin paljon alkoholia, joka tässä tapauksessa tulee vain katsotaan aiheelliseksi.Siten ero väärinkäyttö ja väärinkäyttö on selvästi erilainen tarkoitus. Ainoa ongelma on, että ei voi helposti sanoa, että henkilö on väärin tai väärin lääkkeitä yksinkertaisesti katsomalla häntä. Voidaan kuitenkin sanoa, että päihteiden ja väärinkäyttö on jo saavutettu, jos käyttäjä on jo näyttänyt merkittäviä psykologisia, sosiaalisia ja fyysisiä rajoituksia tai vammoja.

Yhteenveto

1. Huumeiden väärinkäyttö on virheellinen käyttö lääkkeitä puhtaasti terapeuttisten voittoja, mutta ei sisällä virheellinen käyttö muiden lääkkeiden huvin ja vastaavia.