Ero Ahdistus ja masennusAhdistus vs. Masennus

Vaikka termit ahdistuneisuus ja masennus voidaan käyttää samassa yhteydessä on monia eroja kahden psyykkisiä ongelmia. Oireita molemmat häiriöt sekoitetaan usein toisillaan; kuitenkin henkilö, joka kokee ahdistusta yli pitkän aikaa usein masentua. Molemmat häiriöt voivat johtaa ärtyneisyys, unen puute, ja tunne hermostunut jännitteitä, jotka kaikki puolestaan ​​voi aiheuttaa ongelmia kotona, töissä tai sosiaalisessa ympäristössä.

Ahdistus on vaikea lääkäreiden diagnosoida, jotka kärsivät häiriö useinkaan voi edes laittaa sanoja tunteita ne ovat. Jatkuva tunne huoli yli pienimmätkin tehtäviä tai ongelmia vaivaavan sairastuneille pisteeseen mielenterveyden sammutus; he voivat keskittyä vain huoli. Paniikkikohtaukset ovat yleisiä ahdistusta sairastuneille, kropassa kuin se on hyökkää itse, ja ne ovat yleisiä, kun henkilö on tullut ohittanut huoli. Painatustyökalu diagnoosi epäillään, kun henkilö on näennäisesti luopunut elämään. Ne, jotka ovat surullinen, närkästyneitä elämään, ja näyttävät piittaamattomat kanssa niiden ympärille osoittavat masennuksen oireita. On joitakin, jotka kärsivät vakavasta masennuksesta, jotka edes yrittävät tai eivät päättämään elämänsä, koska he tuntevat ei ole tarkoitus elää.

Molemmat sairaudet aiheuttavat samankaltaisia ​​sisäiset ja ulkoiset olosuhteet. Syitä ahdistuneisuus ovat stressi, päihteiden, ja jopa sivuvaikutus muita lääkkeitä. Stressi koulun, työn tai taloudellisia rasitteita voi johtaa henkilö tuntea jatkuva huoli yli näissä tilanteissa, sen verran, että se vaikuttaa loppuelämänsä. Syitä masennuksen voi sisältää historian väärinkäytöstä, tai päihteiden, perhe menetys, taloudellisia rasitteita, traumaattinen tapahtuma, ja jopa perinnöllisyys. Henkilö, joka kärsii masennuksesta voi olla toivoton tunne, koska ne on aikaisemmin uhreiksi, tai myös tunne paljon stressiä. Molemmat häiriöt voivat myös tulla sivuvaikutuksena muiden lääkkeiden hoitoon tarkoitettujen täysin eri sairaus. Jotkut lääkkeet, jotka auttavat Parkinsonin 'tauti, hoitoon alkoholin väärinkäyttö, hoitoon huomiota' 'ylivilkkaushäiriö, ja jopa miehen seksuaalinen toimintahäiriö on osoitettu aiheuttavan masennusta niissä, jotka ovat määrätty lääkitys. Tutkimukset ovat osoittaneet, että masennus voi myös olla geneettinen, että jos joku lähisuvussa kärsii kliininen masennus seisot suurempi mahdollisuus myös ottaa häiriö.Vaikka sekä ahdistus ja masennus saattaa tuntua samanlainen ne poikkeavat siitä tutkimalla aivoihin. Tutkittaessa aivot, jotka on diagnosoitu ahdistus on tullut huomattava, että amygdala tuottaa suuremman turvattomuuden tunne kehon. Tämä tunne voi johtaa kasvaa pulssi, verenpaine ja hengästyminen kun ahdistus johtaa paniikkikohtaus. Aivot on henkilö, joka on masentunut on tyypillisesti pienempi kuin keskimäärin hippokampuksessa, mikä tarkoittaa vähemmän serotoniinin tuotantoa. Masennus sairastuneille eivät pysty tuottamaan niin paljon rauhoittava kemiallisten, serotoniinin, ei-allergiasta. Ahdistus ja masennus sairastuneille on kemiallinen epätasapaino aivoissa, mutta jokainen on eri osa.

Käsittelyprosessia niille, jotka kärsivät ahdistusta tai masennusta on joko pitkäaikainen hoito tai lääkitys, joskus molempia. Jossa hoito henkilö kannustetaan keskittymään rauhoittava tilanteeseen, niin että kun ahdistus huiput he pystyvät hallitsemaan sitä käyttää näitä rauhoittava taitoja. Jos masentunut terapeutti voi auttaa päästä syy masennuksen ja auttavat työskentelemään sen läpi. Niille, jotka vastustavat lääkityksen, hoito on ei-välttelevä hoitoa, joka voi olla yhtä myönteisiä tuloksia. On myös lääkkeitä, jotka käsittelevät aivoja 's epätasapaino, joka aiheuttaa ahdistusta ja masennusta, kuten Prozac ja Zoloft. Nämä lääkkeet ovat lääkärin määräämiä hoitamiseksi kemian ongelmia aivoihin aiheuttaen joko häiriö. Molemmat lääkkeet eivät takaa torjua masennus ja ahdistuneisuus on pitkä lista sivuvaikutuksia, jotka seuraavat heitä.
Vaikka sekä ahdistus ja masennus ovat kliininen eroja, ne ovat molemmat vakavia sairauksia. Sairastuneille syytä hakeutua lääkäriin heti, kun ne tuntevat oireita joko häiriö.

Yhteenveto:
Ahdistus ja masennus ovat psyykkisiä häiriöitä.
Ahdistus on jatkuvasti tunne ylivoimainen huoli. Masennus on ylivoimainen tunne hoplessness.
Masennus vaikuttaa hypotalamus ja ahdistus vaikuttaa amygdala.
Sekä masennus ja ahdistuneisuus hoidetaan hoitoa tai määrätty lääkitys.