Ero Hydrocodone ja Vicodin Hydrocodone vs Vicodin

Hydrocodone ja Vicodin ovat lääkkeitä, jotka annetaan kivun lievittämiseksi. Kivun viidesosa elintoimintojen on toinen tärkeä arvioida ihmisten keskuudessa. Kipu voi olla merkki lähestyvästä tappavan tapahtumien kuten rintakipua sydänkohtauksia. Kuitenkin Vicodin ja Hydrocodone areena 't tarkoitettu sydämen.

Hydrocodone on kemikaali, joka löydettiin Saksassa aikana 1920 Carl Mannich ja Helene Lowenheim. Se hyväksyttiin tuotantoon Yhdysvalloissa aikana 1940 's.

Hydrocodone valmistettiin ensin ja tuli tuotemerkki. Vicodin, toisaalta, tuli yksi sen kauppanimiä. Hydrocodone on opioidi huume kun Vicodin koostuu kahden aineen: Parasetamoli ja Hydrocodone. Parasetamoli toimii kipulääke tai kipulääkettä ja kuumetta tai kuumetta vähennysventtiilillä.

Hydrocodone käytetään analgeetti ja antitussive. Yskänärsytystä on tarkoitettu yskää. Se tukahduttaa yksilön 's halu yskä. Hydrocodone käytetään myös nukkuvan avustaja. Non-lääketieteellistä käyttöä Hydrocodone on tehdä henkilölle tilassa euforia tai onnellisuutta. Vicodin, toisaalta, on tarkoitettu lievästä kova kipu sama kuin Hydrocodone. sitä käytetään myös vaikea yskä siten se on myös yskänärsytystä.

Sivuvaikutukset Vicodin ovat ruoansulatuskanavan häiriöt, huimaus ja pahoinvointi. Sivuvaikutukset Hydrocodone ovat kutina, pahoinvointi, hikoilu, ja euforia tai onnen tilaan. Haittavaikutuksia, kuten allergioita tulee ilmoittaa lääkärille välittömästi. Vicodin ja Hydrocodone olisi otettava määräämä lääkäreiden. Älä kokeilla ottamalla suurempia annoksia, sillä tämä voi vaarantaa terveytesi.

Hydrocodone ei pidä ottaa yhdessä seuraavien aineiden kuten: alkoholi, barbituraatit, kokaiini, muun muassa koska se voi aiheuttaa hengityslamaa, maksasairaus, sydänkohtaus, keuhkojen vajaatoimintaa, muistinmenetys, ja kouristuksia. Vicodin ei pidä ottaa yhdessä masennuslääkkeitä, MAO-estäjät, rakon lääkkeitä, ja ärtyvän suolen lääkkeet turvallisuuden varmistamiseksi ja välttää huumeiden vuorovaikutus.Yhteenveto:

1.

Hydrokodonin on lääke, jolla on vain yksi komponentti, kun taas Vicodin sisältää kaksi aineita.
2.

Hydrocodone löydettiin aikaisemmin kun Vicodin tehtiin myöhemmin.
3.

Hydrocodone oli valmistettu tuotenimi kun Vicodin oli alle Hydrocodone yhtenä kauppanimiä.
4.