Ero juuret ja versotjuuret vs versot

Ei monet ihmiset tuntevat eri osien rakenteen kasvin. Nämä ovat yleensä keskustellaan biologian luokat ja pidä mitään merkitystä ihmisille, joilla ei ole vihreä peukalo tai jotka eivät ole kiinnostuneita kasveja kokonaan. Jopa vielä, tietämättä näistä asioista ei ole haitallista ja se voi tulla varsin hyödyllistä yksi päivä varsinkin jos tähtäävät jonka puutarha ääriään myöten kasveilla.

Ampua ala kasvin on osa laitoksen, jossa se kasvaa maanpinnan yläpuolella. Nämä ovat varret, lehdet, terälehdet, ja paljon muuta. Root osa laitoksen on osa laitoksen, jossa se pääasiassa istuu maan alle. Nämä ovat root karvat, root korkki, ja paljon muuta.

Versot ovat tuoreita kasvua kasvin 'rakennetta. Tämä sisältää varsi, lehdet ja kukkivat varren nuput. Uusin kehitys nousemassa siementen itävyys, jotka kasvavat ylämäkeen on ampua missä lehdet pystyy laajentamaan. Aikana jousi, monivuotinen kasvi versot ovat uusin kehitys, joka kasvaa maaperästä ruohokasveilla tai tuoretta varsi ja / tai kukan kehitykseen, joka kasvaa kasveja, jotka ovat puisia.

Sana versot ovat yleensä väärässä olla sama kuin varren. Varsi on erittäin tärkeä ja kriittinen osa versoja, koska se on yksi, joka tarjoaa akselilla hedelmiä, lehtiä ja silmut. Versot ovat yleensä syövät erilaisia ​​eläinten johtuen kuitujen uutta kasvua, jotka eivät ole pystyneet täyttämään toissijainen soluseinän kasvuun, tämän vuoksi se tekee versot paljon pehmeämpi ja helpompi pureskella ja pilkottiin näillä eläimillä. Koska ampua kasvaa ja ikääntyminen, on kehitys soluissa, jotka ovat usein valmiiksi soluseinien omistavia kova ja tukeva rakenne. Jotkut kasvit, kuten sananjalka, pystyvät tuottamaan myrkkyjä, jotka tekevät versot epämiellyttävä tai vähemmän herkullinen.

Root on kasvi 's elin, joka luonnollisesti on alla ulkoapäin maan putkilokasvit. Tämä eroaa ajoittain koska kasvin' s root voi myös olla antenni, kuvataan kasvava päälle kentällä. Tehdas 's root voi myös olla ilmastukseen tai kasaantuvat päälle maahan tai erityisen päälle vettä. Varsi yleensä tapahtuu maan alla ei ole satunnaisia ​​myöskään. Roots yleensä silloin luokitellaan osa kasvin' s elin, joka ei pysty kantamaan kaikki lehdet. Tämä tarkoittaa, että ne puuttuu myös solmuja. On erittäin tärkeää, sisustus rakenteellisia erilaisuuden kasvi 's varret ja juuret. On neljä suurta tarkoituksia varten kasvi' juuret. Näitä ovat: sisällyttäminen vettä eikä orgaanisia ravinteita, kiinnitys kasvi 'ruumiin maahan, varasto ruokaa ja ravinteita, ja torjumaan maaperän korroosiota.

Yhteenveto:1. ampua ala kasvin on osa laitoksen missä se kasvaa maanpinnan yläpuolella. Nämä ovat varret, lehdet, terälehdet ja paljon muuta.

2. root osa laitos on osa laitoksen missä se pääasiallisesti istuu maan alle. Nämä ovat root karvat, root korkki ja paljon muuta.

3. Sana versot ovat yleensä väärässä olla sama kuin varren. Varsi on erittäin tärkeä ja kriittinen osa versoja, koska se on yksi, joka tarjoaa akselilla hedelmiä, lehtiä ja silmut.

4. root on kasvi 's elin, joka luonnollisesti on alla ulkoapäin maan putkilokasveja.