Ero Ocean ja BeachOcean Vs Beach

Se ei ole niin vaikea kertoa ero valtameren ja ranta. Oceans ovat hyvin valtavat kooltaan siihen pisteeseen, että voit turvallisesti sanoa, että ne ovat melko vain yksi jatkuva vesistöä kattaa koko maapallon. Se on niin suuri, että se kattaa yli 70% kasvot planeetan. Jos tulet ajatella sitä, maapallo on yksi valtava vesistö, mutta alueellisen nimeäminen, tämä laitos on jaettu viiteen pienempiin valtamerten elimet nimittäin Atlantin, Intian, Tyynenmeren, eteläisen ja Pohjoisen jäämeren. Nämä yksittäiset valtameret jaetaan edelleen eri meriin.

Koska valtava mitattuna alueella, valtameret ovat myös erittäin syvä, yli 3000 metriä syvä keskimäärin. Se on myös erittäin suolaisen veden runko, koska sen suolapitoisuus. Myös siksi tämän valtavan vesistö, lukuisia meren kasveja ja eläimiä elää meressä 's syvissä vesissä.

Oceans olla hyvin ratkaiseva merkitys biosfäärin. Se auttaa säätelemään ilmastonmuutokset ja tuuli malleja, puhumattakaan vaikutteita sademäärä kokenut ympäri planeettaa.

Väri meressä ei ole valkoinen, eikä se sininen. Ocean on pikemminkin hieman sinistä vesistö, jonka väri johtuu enemmän punaista fotonit imeytyvät valolta vesimolekyylit eikä sillä yleinen harhakäsitys, joka on heijastus kirkas sininen taivas.

Toisin kuin meressä, rannat ovat Maisema. Ne muodostavat osan rantaviivaa useiden vesistöjä saattaa se olla järvi, meri tai jopa valtameri. Koska landform, rannat on monia hiukkasia eri kivilajien, kuten kiviä, soraa, vyöruusu, mukulakivet, ja tietysti hiekkaa. Toiminnan meren 's aallot aiheuttaa muutoksen sedimenteissä pitkin rannikkoalueilla. Näin rannat ovat joko muodostaa tai tuhoutunut nämä aallot. Mainittu hiukkaset kivet eivät ole pysyvästi kiinnitetty maa-aluetta, koska ne ovat todella tavalla 'vain' keskeytetty. lisäksi rannat on tullut yksi parhaista kriisipesäkkeisiin virkistys läpi vuosien.Kaikki kaikessa,

1.

Oceans ovat suurin vesistöt planeetan kun rannat ovat Maisema.
2.

On huomattavasti paljon enemmän meren kasveja ja eläimiä elävät valtamerissä verrattuna rannalla.
3.