Ero Pony ja hevonenPony vs Hevonen

Se on erittäin helppo erottaa ponin hevosesta. Hevonen on helppo erottaa ponin lähinnä korkeus. Ponit ovat lyhyempiä kuin hevoset. Kun ponit tulevat korkeus on enintään 14 2 kättä (kättä käytetään yleensä määrittämään korkeutta hevoset ja ponit), hevoset tulevat korkeus on suurempi kuin 14. 2 kättä ja enimmäkseen 15. 2 kättä.

Se ei ole vain, että poni ja hevonen ovat erilaisia ​​niiden korkeus, mutta ne osoittavat myös tiettyjä erilaisia ​​piirteitä. Verrattaessa kehon ominaisuuksia, ponit ovat hieman stockier kuin hevoset. Ponit ovat vahvempia kuin hevoset. Koska ponit on tukeva runko, heillä on enemmän vastarintaa kylmässä ilmassa kuin hevoset.

Verrattuna hevoset, ponit pidetään itsepäinen ja älykkäämpiä.

Hevoset ovat ohuet harja-, lyhyt yleinen turkki, ja ohut hännät. Päinvastoin, ponit paksu harja-, enemmän turkki, ja paksu pyrstö. Toisin kuin hevoset, ponit on lyhyet jalat ja laaja piippu. Ponit myös raskas luita verrattuna hevosia. Ponit ovat lyhyet ja paksut kaulaa. Toisin kuin hevoset, ponit lyhyet päät.Temperamentti myös, ponit ja hevoset ovat eroja. Ponit on yleensä rauhallisempi temperamentti kuin hevoset.

Ponit ovat myös hyviä pakkaus eläimiä. Vaikka ponit käytetään vetää kärryt ja vaunut, hevoset useammin käytetään tähän. Ihmiset eivät halua ratsastaa ponit, mutta ne useimmiten haluavat ratsastaa hevosella.

Yhteenveto:

1. ponit ovat lyhyempiä kuin hevoset. Kun ponit tulevat korkeus on enintään 14 2 kättä (kättä käytetään yleensä määrittämään korkeutta hevoset ja ponit), hevoset tulevat korkeus on suurempi kuin 14. 2 kättä ja enimmäkseen 15. 2 kättä.
2. Verrattuna hevoset, ponit pidetään itsepäinen ja älykkäämpiä.
3. ponit on yleensä rauhallisempi temperamentti kuin hevoset.
4. ponit ovat hieman stockier kuin hevoset. Ne ovat vahvempia kuin hevoset.
5. ponit enemmän vastustuskykyä kylmiin olosuhteisiin kuin hevoset.
6. Hevoset ovat ohuet harja-, lyhyt yleinen turkki, ja ohut hännät. Ponit ovat lyhyet ja paksut kaulaa. Toisin kuin hevoset, ponit lyhyet päät.