Ero Hail ja RäntäsadettaHail vs Räntäsadetta

Tutkimuksessa Ilmakehän meteorologian juontaa juurensa muutama tuhat vuotta sitten, mutta se näin suurta kehitystä alkaen 18. luvulla. Sitä käytetään mittaamaan vuorovaikutusta Earth 'ilmakehään ja sen lämpötila, ilmanpaine, vesihöyryä ja muita näkökohtia. Näiden tutkimusten tulokset käytetään sääennusteiden joka on erittäin hyödyllinen kuljetuksen, maatalouden sekä armeijan ja kaikki muut ihmisen pyrkimyksiä, jotka voivat vaikuttaa muutokset sään.

Sade on ensimmäinen mitattava, koska se voidaan nähdä, ja se tapahtuu useimmiten kaikissa paikoissa. Ensimmäiset laitteet käytetään mittaamaan sademäärä ja sade olivat sademittari, tuulimittari, ja kosteusmittari. Sademäärä on tuote ilmakehän vesihöyryn tiivistymisen putoaa kohti Maata painovoiman. Se voi olla muodossa nestemäisen veden (sade ja tihkusadetta), nestemäinen vesi jäätyy kosketuksessa pinnan (jäätävää sadetta tai tihkua), tai jäätynyttä vettä (lumi, jää neulat, rakeet ja räntää).

Hail on vankka sademäärä, joka sisältää kokkareita jään joilla on epäsäännölliset muodot ja kutsutaan rakeita kivet voivat vaihdella kooltaan 0,20 7. 9 tuumaa halkaisijaltaan. Se muodostuu voimakkaassa ukkosta. Ukkospilven voimakkaiden updrafts tai liike ylöspäin ilman yhdistettynä korkeaan nesteen sisältöä, jotka tuottavat suuria vesipisaroita ja pakkasen lämpötilataso tuottaa rakeita. Koska se kasvaa kooltaan, se putoaa nopeammin kohti maata.

Sen vaikutukset voivat olla tuhoisia sekä rakennusten ja muiden rakenteiden sekä viljelmille, kotieläimille, ja ihmishenkiä. Sää satelliitit ja tutka käytetään havaitsemiseksi ukkosmyrskyt, jotka voivat tuottaa rakeita, ja varoitusten estämiseksi aiheutuu vakavaa vahinkoa omaisuudelle ja elämää. Vaikka rakeita esiintyy yleensä kesällä tai lämpimällä säällä, toinen kiinteä sakka, talvella, räntää. On myös nimitystä jään pellettejä, jotka ovat pieniä, kiteistä pallot jäätä.Se on pienempi kuin rakeet ja muodostuu, kun pilvet ovat lämpimämpää kuin ilma alapuolella, ja kun siellä on vain hyvin vähän updraft. Se ei jäädy pilvissä mutta se jäätyy kylmässä ilmassa, kun se putoaa alas maanpinnalle. Toisin rakeita, se ei kerää kerroksia jäädytettyä vettä, joten se on pieni ja sulaa nopeasti.

Yhteenveto:

1. Terve on eräänlainen kiinteän saostuma muodostuu paakkuja jään, jotka ovat epäsäännöllisen muotoisia, kun sleet on eräänlainen kiinteän saostumisen, joka koostuu pienistä kiteistä pallot jäätä.
2. Hail yleensä tapahtuu lämpimällä säällä nimenomaan ukonilmalla vaikka räntää tapahtuu kylmällä säällä tai talvella.
3. Hail kerää kerroksia jäädytettyä vettä samalla räntä ei.
4. Hail muodostuu ukkospilven korkean nesteen pitoisuus ja lämpötila on vahvat updrafts vaikka räntää putoaa pilvet vetenä ja muuttuu räntää kuin se tulee kosketuksiin kylmän ilman ilmakehän.