Ero musta ja Red OakMusta vs Red Oak
Musta ja punainen tammet ovat kaksi yhteistä muotoja suositun tammen. Molemmat löytyvät eri alueilla Yhdysvalloissa ja on erottuva fyysiset ominaisuudet. Punainen tammi voi selvitä mustan tammen lähes kymmenen jalkaa, lisäksi lehdet punatammiuute voi selvitä kuin mustan tammen.

Syksyllä kun lehdet vaihtaa väriä, punainen tammi puiden lehdet muuttuvat punaisiksi, kun taas musta tammen lehdet muuttuvat monenlaisia ​​ruskaa. Kuori mustan tammen on tummanharmaa värisävy monia uurteet, kun taas punainen tammen kuori ottaa itselleen vaaleanharmaata. Vaikka punainen ja musta tammen voi tulla samasta suvun puita, ne eivät ole hyvin samankaltainen verrattuna toisiinsa.
Musta tammi löytyy yleensä itäisellä puolella Yhdysvalloissa ja Etelä-Kanadassa. Se löytyy niin kaukana pohjoisessa kuin Ontario ja niin pitkälle etelään kuin Florida. Se löytyy myös niin pitkälle länteen osina Texas. Alueesta riippuen, musta tammet voi vaihdella korkeus 60-120 jalkaa, jossa lehdet eripituisia neljästä kahdeksaan tuumaa.

Musta tammi tuottaa acorn siemenet lähes joka toinen kolme vuotta ja on yksi suosituimmista keräilijäkansoja puita oravia ja pikkuoravat. Koillis Yhdysvalloissa, musta tammet kestää hyvin viileä ja kostea maaperä, jotka ovat vitamiini rikas, kukoistava maaperässä, joka on vapaa hiekkakiveä, liuske, kovaa savea, ja kalkkikiveä. Jopa Appalakit on mustia tammia, ja ne löytyvät jopa 4000 jalkaa merenpinnan yläpuolella.
On olemassa erilaisia ​​nimiä punaista tammen; Northern Red Oak ja Champion Red Oak ovat kaksi suosituinta. Punainen tammi kasvaa samassa paikassa, että musta tammen tekee, mutta ne eivät ole kotoisin etelävaltioiden kuten Florida, Louisiana, ja Texas. Punainen tammi on yksi yleisimmin käytetty tyyppisiä puita puuntuotantoon, koska sen korkea laatu puuta, jota voidaan käyttää kodin sisustus ja kalusteet tuotantoa. Tämä puu voi kasvaa 90-140 jalkaa pitkä ja voi ylpeillä 40 senttimetriä leveä runko. Ytimet tuottamat puu voi olla laajalle levinnyt ja ovat karvas maku, mutta ne ovat vielä kuluttavat metsän otuksiin.
Yhteenveto1. punainen ja musta tammi molemmat ovat tammea perhe, mutta niillä on erilliset fyysiset ominaisuudet.
2. musta ja punainen tammi löytyy ympäri itäisen puoliskon Yhdysvaltojen poikkeuksin Florida, Louisiana ja Texas jossa vain mustan tammen löytyy.
3. Musta tammen ovat yhteisiä tuottajia tammenterhoja jotka toimivat ravinnonlähde metsän eläimet. Sen sijaan tuottaa tammenterhoja, punainen tammi tuottaa siemeniä.