Ero Locust ja Grasshopper Locust vs Grasshopper

Heinäsirkat ja heinäsirkkoja ovat samat näköisiä, mutta eroavat siinä, miten ne käyttäytyvät. Heinäsirkka kuuluu Orthoptera ja alalahko Caelifera. Tämä hyönteinen sisältää 28 perheet. Se on yleensä kutsutaan lyhyen sarvipäinen heinäsirkka jotta se erottuisi sirkat. Ne on varustettu lyhyellä munanasetin ja antennit, jotka ovat lyhyempiä kuin kehoaan. Niissä on yleensä siivet, ja naaraat ovat suurempia kuin miehillä. Niissä on pitkät takajalkojen käytetään loikki. Heidän mandibles ovat erittäin vahvoja. Aikuisten on kaksi siipeä edessä ja kaksi kalvomainen siivet selkään, jotka ovat täysin kehittyneet.

Naaraat ovat lyhyitä munanasetin ja kaksi paria venttiileitä, joita käytetään kaivaa hiekkaan kun munimiseen, ja nämä sijaitsevat lopussa vatsan. Uroksilla yhden levyn lopussa vatsan joka ei ole yhdistetty. Toisaalta, heinäsirkat ovat lajeja heinäsirkka mutta muutos käyttäytymistä ja väri suurilla populaatiotiheyksissä. Heinäsirkkojen kuuluu Orthoptera ja alalahko Acrididae. Tämä hyönteinen on yhden perheen vain. Ne ovat mustanaan vaiheen heinäsirkkoja. Sopivissa olosuhteissa, ne lisääntyvät nopeasti ja tulla muuttavien ja seurallinen. Kun ne muodostavat parvia, he voivat matkustaa suurilla nopeuksilla, ja ne ovat vastuussa suurimmasta osasta satovahinkojen koska ne nopeasti kuori ne. Syyt käyttäytymismuutoksia ei täysin tunneta.Yhteenveto

1. locust on eräänlainen heinäsirkka, joka on lyhyt sarvipäinen. Heinäsirkka ei eräänlainen heinäsirkkojen.
2. Molemmat kuuluvat järjestys Orthoptera.
3. Heinäsirkka kuuluu alalahkon tunnetaan Caelifera kun heinäsirkkojen kuuluu alalahko Acrididae.
4. Heinäsirkka on 28 erillistä perhettä kun heinäsirkat on vain 1 perhe.
5. Molemmat ovat lyhyitä sarvipäinen ja lyhyet munanasetin, kaksi, lyhyt antennit, pitkät takajalkojen käytetään hypäten ja mandibles jotka ovat vahvoja.
6. Sekä aikuiset että heinäsirkat ja heinäsirkkoja on kaksi siipeä edessä ja kaksi kalvomainen siivet selkään, jotka ovat täysin kehittyneet.
7. Molemmat pidetään herkkuja tietyissä osissa maailmaa.
8. Locusts voivat esiintyä kahdessa eri käyttäytymistiloja jotka ovat vaeltavia ja seurallisia vaikka heinäsirkkoja eivät.
9.Locusts voivat muuttaa kehon muodon ja värin, hedelmällisyyden ja selviytymisen käyttäytyminen kun heinäsirkat eivät yleensä.
10.Locusts voi muodostaa tiheitä parvia ja bändejä samalla heinäsirkkoja yleensä eivät.