Ero Cavalierkingcharlesinspanieli ja kingcharlesinspanieliCavalierkingcharlesinspanieli vs. kingcharlesinspanieli

Cavalier kingcharlesinspanieli ja kingcharlesinspanieli kahta erilaista koirien cockerspanieli perhe. Vaikka niiden nimet ovat hyvin samankaltaisia, on monia fyysisiä ja temperamenttinen eroja kahden. On ollut paljon kiistaa omistajia kaksi koiraa. Cavalierkingcharlesinspanielille on puhdasrotuinen, joka maksaa tuhansia ostaa. Cavalier kingcharlesinspanieli ei puhdasrotuinen mutta on myyty harhaanjohtavasti kasvattajien sellaisenaan. Molemmat spaniels ovat yleisiä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja King Charles II oli inspiraation luomiseen rodun.

Cavalierkingcharlesinspanieli on fyysisesti eroaa kingcharlesinspanieli, mutta se ei ole puhdasrotuinen. Cavalierkingcharlesinspanieli ei puhdasrotuinen spanielit ja ilmestyy samanlainen kingcharlesinspanieli, mutta ne eivät ole samoja. Cavalierkingcharlesinspanielille on haluttuja puhdasrotuinen omistajille ja kasvattajille ympäri maailmaa. Kallo on Cavalierkingcharlesinspanieli on tasainen välillä ja lähellä korvan alueelle, ja nenän Cavalier on lyhyempi kuin tyypillinen King Charles. King Charles on kupolin muotoinen pää, jossa suuret ja joskus ulkonevat silmät. Nenä King Charles on pieni, kääntyi, ja melkein samassa tasossa päälaella itse. Standout ominaisuus King Charles on alle purra tai lievä työntyminen alaleuan eteenpäin sitten alkuun. Jalat Cavalier ovat hyvin pehmustettu, pieni, ja on sulka kaltainen turkista huipulla tassut itse. Nämä spaniels ovat suurempia kuin King Charles, koska ne voivat kasvaa lähes 18 kiloa ja se on musta, tan, ja jopa tri-värinen turkit. Jotkut Cavaliers voi olla leikkaus hännän, ja toiset voivat olla täyspitkä hännän riippuen omistajan spanieli.

King Charles spaniels ovat pienempiä kuin Cavalier King Charles, koska ne voivat vain painaa jopa 14 kiloa. Jalat Tämän spanieli ovat pyöristetty ja ovat samanlaisia ​​kuin kissa. Cavalier ja King Charles spanielia yleensä ystävällisiä, lähtevä ja ei-aggressiivinen. Ne ovat suuri perhe koiria varatulla ja laji disposition hyvin toisin kuin muut pienet koirat.Yhteenveto:

1. kingcharlesinspanieli ja Cavalierkingcharlesinspanieli ovat tyyppisiä koiria spanieli perheessä. Ne luotiin samankaltaisena.Siellä kuningas Kaarle II: 'koira aikana palautuksen.
2. Cavalierkingcharlesinspanieli on litteä pää ja ei puhdasrotuinen spanieleita. King Charles Spaniels ovat purebreds ja on kupolin muotoinen pää, jossa ulkonevat silmät eikä kuono. Koska King Charles Spaniels ovat puhdasrotuisia, ne ovat kalliita omistaa taas Cavalier ei ole.
3. Sekä Cavalier ja King Charles Spaniels ovat samanvärisiä ja voi olla typistetty tai täyspitkä hännän riippuen omistaja tai kasvattaja.