Ero naisten ja miesten RavutNainen ja urosrapuihin

Suurin osa kuluttajista syödä rapuja kysymättä, jos he syövät mies tai nainen rapuja. Varmasti, he voivat 't sanoa kumpi on mies ja joka isn' t. Voit lisätä sekaannusta, ominaisuudet joidenkin rapuja voi myös vaihdella niiden tietyille lajeille. Kuitenkin jompikumpi varmasti maistuu hyvältä. Siellä 's juurikaan makua eroa samoin.

On kuitenkin olemassa hienoisia eroja varoa niin, että voit erottaa sukupuolesta rapu te 'uudelleen syöminen.

Yleisesti, yksi huomattavia eroja on koko kynsiä. Pelimanni rapujen, esimerkiksi, on tunnettu siitä, että miehillä, joilla on yksi niiden kynnet etsivät suurempi kuin toinen. Naisilla on suhteellisen pieni kynnet ja molemmat ovat samankokoisia.

Useimpien muiden rapu variantteja, mutta voit vain tehdä yleinen tarkastus heidän underbellies. Tämä alue, jota joskus kutsutaan rapu 'häntää, läppä, tai vatsan, on hyvä piirre tutustumiseen rapu' s sukupuoleen. Ja niin, jos tarkasteltava huolellisesti merkinnät alla, huomaat, että naispuolinen rapuja ovat ne, jotka ovat kupolin muotoinen heikointa aivan kuten mitä kansikupu Whitehouse näyttää. Sen vuoksi, monipuolisemman ja vähemmän fallinen kuin miesten rapu 's heikointa merkinnät. Sen sijaan urosrapuihin on kolmiomainen tai pienempi läpät. Se melkein näyttää raketti pystyasentoon pystyyn tai miten Washington muistomerkki näyttää olevan.Yhteyteen rapu läppä, naispuolinen rapu yleensä on munansa työntää väliin ruumistaan ​​ja hänen läppä. Ja niin, jos heikointa osa taskurapu näyttää ulkonevat joidenkin rakeinen ja kellertävä aine, todennäköisesti nämä ovat hänen hedelmöittynyt munat.

Mitä kynsiä väri, jotkut rapu lajit kuten sininen rapuja, on eri kynsiä värejä. Suurin osa, ellei kaikki, on miespuolinen sininen rapuja on sinisen kynsiä vinkkejä kun naispuolinen rapuja on punertava kynsiä vihjeitä.

Kaiken kaikkiaan parhaita tapoja erottaa male naaras rapuja ovat:

1. pelimanni rapuja, etsiä läsnäolo yhden epätavallisen suurempia kynsiä kuin toinen miehillä toisin kuin pienempiin ja samankokoisen kynnet keskuudessa naisten pelimanni rapuja.
2. Mies rapuja on pienempi, enemmän kolmion tai raketti-muotoinen heikointa merkinnät verrattuna naisten rapuja 'laajempi tai kupumaisen merkintä.
3. Naaras rapu yleensä näyttää olevan jonkin verran hedelmöityneet munia työntää väliin sen rungon ja läppä.