Ero Twister ja TornadoTwister vs Tornado

Tornadoes tiedetään olevan yksi tuhoisa myrskyjen, jos ei tuhoisin. Nämä pyörivät tuulet tuhoa voi mennä yli 200 mph ja toisinaan voi olla yli 1 kilometrin leveä. Kuten me kaikki tiedämme, joskus kuulemme termi 'Twister' samoin. Se voi tuntua, että solmuun ja tornado aiheuttaa saman verran tuhoa riippuen niiden vahvuuksia. Näinä aikoina, se voi tulla mielemme, mikä on ero tornado ja pyörremyrsky?

Tornadot ja twisters pysty tekemään saman vahingon määrä, aiheuttaa saman määrän tuhoa, ja jos niitä esiintyy, ne melko paljon samannäköisiä. Tämä johtuu siitä, tornadoes ja twisters ovat samat. Termi 'twister' on vain slangia 'tornado', koska miten se toimii. Se on teknisesti nopeasti kiertämällä pyörre, että suurimman osan ajasta voimistuu, kun se liikkuu pitkin maata.

'Tornado' on yleisesti käyttämän termin meteorologit, vaikka. Joten tämä ei ole tarpeen pohtia, enää mitä eroa tornado ja solmuun on, koska ne ovat kaiken kaikkiaan sama. Toinen kysymys, joka voidaan keksiä on, miten ne muodostuvat?

Ensinnäkin, tornado on spinning pilari ilman muodostettu, koska kylmä ilma taivaalta tapaa lämmintä ilmaa maalla. Tämä aiheuttaa epävakautta paineen ja tekee lämpimämpää ilmaa nousu. Tämän jälkeen tapahtuu, tornado sitten syntynyt sisällä jättiläinen, pyörivä ukonilma. Jos huomaisi, ennen tornado osuu maahan, sade ja rakeet alkavat pudota.
Kun tornado osuu maahan, linkous ilman massa alkaa nopeuttamiseksi, ja se nopeuttaa, koska se imee roskat joka tulee tai on sen tielle. Useimmat tornadot että näemme hyvin näkyviä, ja tämä johtuu lika ja roskat, että se poimii. Tornadoes ovat yleensä värittömiä. Jotkut tornadot esiintyy vedessä, ja koska se on piristymässä vain vettä, se on tuskin näkyvä, varsinkin öisin.

Nyt kuinka on mahdollista, että me ennustaa jos tornado tai pyörremyrsky muodostaisivat? Vastaus on, emme voi ennustaa sitä. Jopa jotkut kokeneet meteorologit ja myrsky Chasers ovat ottaa kova aika ennustaa jos tornado tekisi landfall. Ainoa asia, että nämä rohkeat miehet ja naiset voivat ennustaa on polku, joka kestää. Kun tornado osuu, se on pysäyttää jo, ja pahinta, mitä voi tapahtua tornado on kasvaa yhä enemmän se repii ylös maisemaan. Mitä enemmän roskia se vie, sitä nopeammin se pyörii ja laajemman se saa.Kuitenkin nähdä keskellä valtava solmuun on hieman kiehtovaa, koska valtava tornado voimanlähteenä pienempi tornado keskellä koko spinning tuuli massa. On vielä paljon salaisuuksia, jotka pyörivät yhdessä näistä Twisters ja miten ne muodostavat. Toinen mysteeri hallussaan on, miten se pysähtyy. Tähän asti tutkijat eivät kykene selittämään, miten tornado kuolee pois. Kuitenkin niin kauan kuin se pysähtyy, olemme kaikki hyvin sen kanssa, ja tiedämme, että tuhoa on pysähtynyt samoin.

Tornadot ovat todella salaperäinen osa luontoa. Vaikka jotkut jo tietävät, miten se on muodostunut, se pitää vielä paljon salaisuuksia. Mutta sitten, kunhan tornadot jatkavat tuhojaan, se on parasta tietää, mitä tehdä jos pyörremyrsky tulee tiemme.

Yhteenveto:

1. Ei ole olemassa eroa tornado ja pyörremyrsky.
2. Termiä 'twister' on vain slangia tornado.
3. Tornadoes muodostavat koska lämmin ilma kokouksen kylmää ilmaa aiheuttaa epävakaa paineita.
4. Tornadoes kasvavat ne poimia enemmän roskia.
5. Tornadoes ovat yleensä näkymättömiä. Mikä tekee sen näkyväksi on roskia ja likaa se poimii.
6. Vaikka tutkijat osaavat tornado on syntynyt ja miten se kasvaa, miten se kuolee on edelleen mysteeri.