Ero Ampiaiset ja HornetsAmpiaiset Vs Hornets

Henkilöä, joka oli jonkin verran kokemusta hyönteisen purema kysymyksiä millaisen lajin pistelee häntä. Usein syyttää sijoitetaan suositumpi mehiläisiä. Mutta totuus on muita hyönteisiä kuten ampiaiset ja Hornets tehdä pistävät ihmisille ja luultavasti antaa sinulle enemmän tuskaa kuin mitä mehiläiset normaalisti.

Yhdellä silmäyksellä, asiantuntijat sanovat, että mehiläiset ovat erilaisia, koska he pistävät uhrejaan vain kerran verrattuna kirvely tottumukset ampiaisia ​​ja Hornets että pisto monta kertaa peräkkäin. Temppu on kaikki Hornetit ovat ampiaisia; ainakin kukaan ei kiistä tätä väitettä. Kuitenkin, etteivät kaikki ampiaiset pidetään Hornets.

Ampiaiset eivät ole muurahaisia ​​ja ilmeisesti he 'eivät ole samoja kuin mehiläiset. Heidän pitkän kantaman liittyvien perheenjäsenet tekevät sekava tunnistaa, jos tietty hyönteinen todella ampiainen vai ei. Tämän monimuotoisuuden vuoksi, ampiaiset on erilaiset fyysiset ominaisuudet riippuen erityiset perheen tai luokan ampiaisen kuuluu.

Kuitenkin sekä ampiaisia ​​ja Hornets kuulu samaan sukupuu '' THE Vespidae perhe. Vaikka hornets sanotaan olevan alaluokka ampiaisia, kaksi lajia on joitakin merkittäviä fyysisiä eroja. Ampiaiset on kaksi pariksi siivet ja pidetään ei-sumea hyönteisiä. Tyyppi ampiaisten jotka pistot ovat naisten ampiaiset ja kuten ne pystyvät toistuvasti pisto uhrinsa.

Päinvastoin, Hornetit näyttävät olevan hieman lihavampia keskikohdasta osan niiden elin verrattuna ampiaisia. Osa sekaannusta, kun joutuu ihmiset tunnistaa tiettyjä Vespidae hyönteisiä kuten Hornetit eikä ampiaisia. Yleinen esimerkki on keltainen takki. Toiset väittävät, että nämä hyönteiset ovat hornets vaikka ne itse asiassa areena 't. Ensi silmäyksellä vaikka ne melkein näyttävät standardin mehiläinen koska niiden keltainen ja musta raita väriä, mutta todellisuudessa ne ovat todella erillisen luokan Vespidae hyönteisiä. Yleisesti nämä keltainen takit ovat yleisesti tunnettu saalistushinnoittelu laji ampiainen eniten erityisesti niille ihmisille, jotka asuvat Itä pallonpuoliskolla.Kaiken kaikkiaan, vaikka sekä ampiaisen ja hornet kuuluvat samaan Vespidae perheen ne silti eroa toisistaan ​​seuraavien seikkojen osalta:

1.

Ampiainen on yleisempi termi liittyvät mainittuun hyönteisten, koska se koostuu sub hyönteisten ryhmiä, kuten Hornetit ja keltainen takki.
2.

Kaikki hornets eivät ampiaisia ​​vaikka eivät kaikki ampiaiset ovat Hornets.
3.