Ero Honda Accord ja VW JettaHonda Accord vs. VW Jetta

Vuonna yhteentörmäyksestä tuonnin, me ominaisuus kaksi myydyintä autoja Yhdysvalloissa, eli Europe 's Volkswagen Jetta vastaan ​​Aasiassa' s Japani tuotemerkki, Honda Accord.

Yksi tunnetaan hyväpalkkainen ominaisuuksia, kun taas toinen on tunnettu all-around luotettavuus ja käytännöllisyys. Lue edelleen selville, antaa parhaan vastineen rahoillesi.

Keskitymme vain lähtötasona pintamateriaaleiksi sekä autoja, aloittaen Honda Accord LX. Se on 2. 4L inline-4 moottori, joka tuottaa 177 hevosvoimaa 6,500rpm, mutta on polttoainetaloutta 25 mailia per gallona sekä kaupunki- ja maantieajossa. Suhteen massassa Accord LX painaa 3230 kiloa., Ja tukee 16 tuuman kevytmetallivanteet, kääritään 215/60 Kitkarenkaat. Hintaan $ 21.765, tämä perusmalli Accord näyttäisi olevan voittaja, vaikka te 'll hämmästynyt, mitä toinen auto on tarjota.

Tietäen, että pienikokoinen ja keskikokoinen sedan segmenttejä jyrkästi kiistetty markkinoita, ihmiset on Volkswagen keksi muita ideoita ovelampi kilpailun. Se alkaa hinnoittelua, ja pohja Jetta S, hinnat alkavat vain $ 17.515, antaa tai ottaa muutaman sadan. Vaikka luokiteltu kompakti sedan, Jetta 's koko on lähempänä kuin keskikokoisiin sedan luokka, paino on 3230 kiloa. MT: version, ja 3285 lbs. Automaattista vaihtajan. Sen paino on tuettu koon 205/55 renkaat, 16 tuuman kevytmetallivanteet.Konepellin alle, se on omiaan 2. 5L I5, 20-venttiilinen moottori, jossa on hevosvoimaa luokitus 170, saavuttaa vain 5700 rpm. Polttoainetaloutta on mitoitettu 24 mpg yhdistetty, sekä kaupunki- ja maantieajossa.

Melko yllättäen on tiettyjä yhtäläisyyksiä autoja, kuten 4-wheel ABS tuuletetut levyjarrut, standardi 5-vaihteinen käsivalintainen vaihteisto, ja etupyörän voimansiirto. Kuitenkin tasot hienostuneisuus, molemmat autot ovat eri planeetoilta. Asiat saavat hieman enemmän hyväpalkkainen, kilpailukykyä ja arvokkaampi kuten mennä ylös erilaisten viimeistelytasojen. Accord tarjoaa kolme erilaista viimeistelytasot, eli pohja LX, päivitetyn EX ja huippuluokan EX-L, joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, kuten nahkaverhoilu ja lisävarusteena navigointijärjestelmä.

Samaan aikaan Jetta on saatavana 10 leikkaa aina pohja S vallankumouksellinen TDI, joka on varustettu tavallisella 2. 0-litrainen, inline-4 turbo dieselmoottori, jolla saavutetaan mielessä käsittämätön 30mpg kaupungissa, ja 41mpg maantiellä. Jopa pohja Jetta S mukana mukavuuksia, kuten ajonvakautusjärjestelmä, Istuinlämmitys, ja kahdeksan tavalla säädettävät etuistuimet voimalla kallistaa.