Ero Mazda 3 S Mazda 3 IMazda 3 S vs Mazda 3 I

S ja I ovat vain kaksi verhoiluun vaihtoehdot ovat käytettävissä Mazda3. Koska S on kalliimpi kuin minä, se on helppo päätellä, että S on lisäominaisuuksia. Ensinnäkin, S on suurempi 2. 5L-moottori 167hp kun olen vain on 148hp 2. 0L moottori. Moottori S on yhdessä 6-vaihteinen manuaalivaihteisto, kun taas I on 5-vaihteinen manuaalivaihteisto. Yksi etu I 's pienemmän moottorin on suurempi mittarilukema että se kykenee saavuttamaan. 25mpg kaupunki ja 33mpg valtatie I ja 22mpg kaupunki ja 29mpg valtatie S.

Paitsi suorituskyky tekijä, on olemassa myös useita ominaisuuksia, jotka S on yli I. Ensimmäinen olisi AFS. Pysyvän Adaptive etuvalaisujärjestelmällä, tämä mahdollistaa valot Mazda3 S kääntö perustuu tieolosuhteet ja onko auto kääntää vai ei, joka tarjoaa kuljettajalle paremman näkyvyyden tiestä ja kallisarvoisia millisekuntia reagoida mihinkään este tiellä. Toinen turvallisuus ominaisuus, joka tulee vakiona Mazda3 S mutta on vaihtoehto Mazda3 minä olemme sivuturvatyynyt. Sivuturvatyynyt lisätä toisen kerroksen suoja että pitäisi vähentää vahingon otettu sivutörmäykset.

Myös mukavuutta ja esteettisiä ominaisuuksia, jotka tulevat vakiona Mazda3 S. sijasta 16 tuuman teräspyörät että saat siitä Mazda3 I, Mazda3 S on 17 tuuman alumiinivanteet. Alumiini on kevyempi kuin teräs. Mazda3 S on myös ominaisuuksia, kuten sade tunnistava pyyhkimet automaattisesti aktivoi pyyhkimet, kun tuulilasi alkaa kastumista.Lopuksi Mazda3 S tulee Advanced avaimeton. Tämä ominaisuus tekee mahdolliseksi avata ja hallita ajoneuvoa irrottamatta FOB taskussa. Se myös lukitse auto automaattisesti kun avain, ja sen haltija, siirtyy tietyn etäisyyden päässä ajoneuvosta.

Yhteenveto:

1. Mazda3 S on suurempi moottori kuin Mazda 3 I
2. Mazda3 S on 6-vaihteinen vaihteisto, kun Mazda3 I on 5-portainen vaihteisto
3. Mazda3 minä paranee mittarilukema kuin Mazda3 S
4. Mazda3 S on AFS kun Mazda3 I doesnt 't
5. Sivuturvatyynyt vakiona S mutta ei I
6. Mazda3 S on 17 tuuman vanteet, kun Mazda3 I on teräsvanteessa
7. Mazda3 S on sateen sensing pyyhkimet, kun Mazda3 I doesnt 't