Ero Honda Accord ja Toyota PriusHonda Accord vs. Toyota Prius

Toyota Motors on tunnettu ylittävät markkinoilla 'odotuksia kehittää käytännön, edullinen ja hyvin futuristinen autoja. Jälkimmäinen on ilmeinen, kun he tuottivat tiellä kulkevia hybridiauto, nimeltään Prius, samaan aikaan, kun kaikki muu oli vielä suunnittelemalla ekologisesti elinkelpoisen moottori, panna autonsa vaihtoehtona perinteisen fossiilisia polttoaineita moottorilla.

Kuitenkin on Prius kyse aineesta, eikä tyyli? No, selvittää, me Hyväksytty sitä vastaan ​​yksi roolimalleja autoteollisuuden, Honda Accord. Jotta asiat oikeudenmukainen bensiini-sähkö hybridi Prius, me vain otti kurkistaa kunkin tuotemerkin 's perusmallit, aloittaen Honda Accord LX.

Accord LX on 2. 4L inline-4, joka on jotka ovat 5-vaihteinen käsivaihteisto vaihteisto, ja tuottaa 177 hevosvoimaa 6,500rpm, toimitetaan kautta etupyöriin. Tämä säästäväinen moottori on polttoainetalouden 25 mailia per gallona kaupunki ja maantieajossa. Suhteen massassa Accord LX painaa hieman raskaampaa kuin Prius, osoitteessa 3230 lbs., Ja tämä heft tukee 16 tuuman kevytmetallivanteet, kääritään 215/60 Kitkarenkaat. Honda 's ovh alkaa $ 21.765.

Jos tuntuu, että haluat lisää kalusteet oman Accord, sinun ehdottomasti täytyy mennä ylös erilaisten viimeistelytasojen. Tämä on, jos asiat saada hieman enemmän hyväpalkkainen, kilpailukykyä ja arvokkaampi, mutta sen pitäisi olla sen arvoista. Accord on tarjolla kolmessa eri viimeistelytasot, eli pohja LX, päivitetyn EX ja huippuluokan EX-L, joka tarjoaa erikoisominaisuuksia, kuten nahkaverhoilu ja lisävarusteena navigointijärjestelmä.Samaan aikaan Toyota Prius, joka on neliovinen hatchback, on vähän pienempi kuin Accord, mutta se mahtuu viisi ihmistä, ja on saatavana 4 vanteet, jotka vaihtelevat Prius II Prius V, joista kaikki ovat varustettu tavallisella 1. 8L inline-4 moottori, jossa on kaksi sähkömoottoria ja erityinen planeettojen gearset, joka tehokkaasti tulee nopeutta voidaan, automaattivaihteisto. Kuitenkin don 't olla halpaan, sillä vaikka Prius on hybridi, se voi silti saavuttaa 134hp at 5200 rpm, ja voi olla pirteä on mutkaisilla teillä ansiosta kevyt runko, joka painaa vain 3042lbs., Ja ratsastaa 195/65 spec renkaiden 15 tuuman vanteet. hinnoiteltu $ 22.400, Prius voi maksaa hieman enemmän kuin Accord, mutta vain pohdittava 50 mailia per gallona saat ulos Prius.

Standard turvaominaisuudet sekä autojen sisältävät lukuisia turvatyynyt, 4-pyörän ABS, ja kiinteät levyjarrut kaikissa neljässä pyörässä auton, vain muutamia mainitakseni. On muistettava kuitenkin, että kaikki tämä tieto on vain numeroita ja tekniset tiedot, mikä tarkoittaa, että mikään ei todella verrata oikeastaan ​​ajo näistä autoista.

Nyt Prius 'pisteitä seuraavilla aloilla: erinomainen polttoainetalous, lähes olematon päästöjä, viistoperä apuohjelma, tinkimättä ajo ja kiihtyvyys ominaisuudet, vaikka se on hybridi, ja kohtuulliseen hintaan. Se' s ainoa haittapuoli saattaa olla tulevia korjaukset ja osa vaihdot, joka voi olla melko kallista, johtuen siitä, että Prius ei ole mikä tahansa tavanomainen ajoneuvoon.