Ero Säännöllinen ja Premium GasSäännöllinen vs Premium Gas

Monet edelleen kysyä: 'Onko bensiinikomponentti joka sentin arvoinen you' re maksaa? 'No, vastaus on kyllä. Mutta tämä on vain muutamia. Tämä käsite ei ole täysin totta loput. Aikoina vakavia taloudellisia kriisi ja nopeasti kasvava kaasun hinnat, se voi itse asiassa olla viisaampaa miettiä uudelleen oman kaasun valinta ja kytkin kustannustehokkaampi vaihtoehto.

Keskusteluun säännöllisesti vs. palkkio kaasua, yksi seikka jää aina tosiasiana C palkkio kaasua on arvokkaampi kuin tavalliset kaasua. Miksi on palkkio kaasua kalliimpaa, itse asiassa kaksi kaasua tyyppiä sisältävät melkein saman määrän energiaa btu / gallona = noin 111400?

Juju on, että suurin osa autos tänään käyttävät moottorit vaativat säännöllistä keskitason oktaaniluku. Mitkä ovat oktaaniluvut, ja miksi kaasu korkeamman oktaaniluvuilla tullut kalliimpaa kuin ne, joilla on oktaaniluku? Aloita oktaaniluku kuvailee kuinka vastustuskykyinen nakutuksen on tietyn tyyppinen polttoaine. Moottorissa knock (ole hyvä asia) ilmenee, kun 'liian paljon sytytyksen palotilassa kuin mitä normaalisti sallitussa häiriten siten normaalia toimintaa kaasumoottorin. Mitä korkeampi luokitus, sitä tehokkaampi on polttoaineen vältetään knock. Säännöllinen kaasu Amerikassa yleensä on 87 oktaaniluku. Mid-oktaaniluvun kaasu sai 89, kun taas palkkio tyyppi on mitoitettu 93 tai jopa korkeampi. kuitenkin yksi on myös tietää, että monet moottorit ovat nykyään jo rakennettu anturit välttää kolhuja.

Tämä tarkoittaa, että tyypillinen auto vain ajaa täysin kunnossa, jos sitä käytetään vakituinen kaasua. Siellä 'on todella ole tarvetta vaihtaa korkeaoktaaninen palkkio kaasua autojen, jotka vaativat oktaaniluku kaasu- ja hitaampi palaminen. Vain korkeampi suorituskyky autojen täytyy ajaa käyttäen huikeita palkkio kaasua, koska niiden luonnostaan ​​suunniteltu high-moottoreita. Autot, jotka ovat altis knock voi myös hyötyä käyttää palkkio kaasua. Muuten, kaikkein auto käsikirjat tila minkälaista kaasun täytyy käyttää.Lopuksi jotkut uskovat, että palkkio kaasua on enemmän pesuainetta ominaisuuksia kuin tavalliset kaasua. Tämä tarkoittaa vähemmän jäämiä jäljellä palkkio kaasua käyttäjille. Kuitenkin on myös havaittu, että useimmat hallitukset säätelevät jo vaadittu pesuaineita bensiiniä. Täten bensiiniä on jo tarpeeksi pesuaineita 'puhdistaa' moottoria. Se 'on vain, että jotkut palkkio kaasut on sekoitettu muita pesuaineita, jotka tekevät niistä puhdistaa moottoria paremmin. Jos uskot tämän, niin menee premium kaasua, vaikka hinta, on parempi valinta.

Yhteenveto:

1. Premium kaasu on arvokkaampi kuin tavalliset kaasua.
2. Premium kaasu on korkeampi oktaaniluku kuin tavalliset kaasua.
3. Premium kaasu sopii korkean suorituskyvyn luokan ja korkean puristus autojen taas säännöllinen kaasu on jo hyvä useimpien muiden säännöllisten puoliväliin luokan autoja.