Ero Bensiinimoottorit ja DieselmoottoritBensiinimoottorit vs dieselmoottorit
Kun he tarvitse ostaa ajoneuvon, ihmiset ovat usein hämmentyneitä siitä millaista ajoneuvon ne pitäisi ostaa. He vaikea valita bensiinin ja dieselajoneuvojen.
Ensimmäinen asia huomata on, että dieselmoottorit ovat kalliimpia kuin bensiinimoottorit. Myös varustettujen ajoneuvojen dieselmoottoreiden on tehtävä useammin huoltoa kuin ajoneuvojen kanssa bensiinimoottorit.
Yksi tärkeimmistä eroista on dieselmoottori ja bensiinimoottorin on polttoaineessa sytytys. Dieselmoottorissa on dieselmoottorien ja on bensiinimoottori, kipinä sytytys. Dieselmoottoreissa sytytys tapahtuu puristus. Polttoaineen infusoidaan sylinteriin suurella paineella, joka aiheuttaa polttoaineen palamisen. ? Vuonna bensiinimoottori, kipinä sytyttää ilma / polttoaineseoksen, joka kulkee männät.
Ajoneuvoa ajetaan diesel tekee enemmän melua kuin ajoneuvon käynnissä bensiinin. Etuna bensiinimoottorien on, että ne juoksemaan nopeammin kuin dieselajoneuvoja. Tämä johtuu siitä, bensiinimoottorit eivät ole niin raskasta kuin dieselmoottoreiden.
Dieselmoottorit on pidempi käyttöikä kuin bensiinimoottorit koska jälkimmäinen? käyttää jopa voitelu nopeammin.
Varustettujen ajoneuvojen dieselmoottorit ovat polttoainetehokkaampia kuin varustettujen ajoneuvojen bensiinimoottorit. Lisäksi dieselmoottorit myös se etu, että helpompaa Turboahdin kuin bensiinimoottorit. Koska dieselmoottorit kuluttavat vähemmän polttoainetta kuin bensiinimoottorit, dieselajoneuvojen ovat ympäristöystävällisiä. Lisäksi, toisin kuin bensiinimoottorit, dieselmoottorit eivät päästä hiilimonoksidia.
Toinen huomattava ero dieselmoottoreiden ja bensiinimoottorit on vääntömomentti. Dieselmoottorit ovat suuremman vääntömomentin kuin bensiinimoottorit, mikä tarkoittaa, että varustettujen ajoneuvojen dieselmoottoreiden voi vetää enemmän kuormia.Yhteenveto

Dieselmoottoreissa puristussytytys tapahtuu ja bensiinimoottoreissa on kipinäsytytyslaitteita.

Dieselmoottorit ovat kalliimpia kuin bensiinimoottorit.

Dieselmoottorit on pidempi käyttöikä kuin bensiinimoottorit koska jälkimmäinen käyttää jopa? voitelu nopeammin.

Dieselmoottorit eivät päästä hiilimonoksidia bensiinimoottorit tehdä ..