Ero Rocks ja StonesRocks vs Stones

Kun kuulo kallio, me tiedämme, että se on iso ja kuullessaan kivi, me tiedämme sen olevan pieni. Sekä kivet ja kivet koostuvat samasta materiaalista. Kivet ovat pienempiä kiviä ja kivet tehty kivistä.

Rocks voidaan kuvata suuren palan kiveä, joka on vaikea kuljettaa kädessä. Toisaalta, kivi on vain pieni pala tai kivi, joka voidaan kuljettaa kädessä. Kivet ovat raskaampia kuin kiviä.

Kivet voidaan pelted helposti, mutta ei voi tehdä niin kivillä. Kivet ovat normaalisti kiinteää ja se tarvitsee paljon vaivaa. Toisaalta, kivet ovat liikuteltavissa ja vain vähemmän työtä tarvitaan.

Kivet ovat kovat materiaalit, jotka löytyvät maan päällä 's kuoresta. Kivet löytyvät maanpinnan yläpuolella sekä maanpinnan alapuolelle. Kivet ovat epämetallimineraalivarannoista. Kivi muodostuu kiviä, kun se on leikattu tai muokattujen tai hiottu pieniksi palasiksi.Kivet käytetään rakentamiseen Ylityspalkit, verhousten, keittiötasot ja paljon enemmän rakennustoiminta. Rocks, kokonaisuutena ei käytetä rakennusalalla, mutta niitä käytetään muunnettuina kiviä.

Toinen ero, joka voidaan nähdä, että kiviä voi olla sekä pehmeitä että kovia. Toisaalta, kivet ovat vain kovien materiaalien ja ei lainkaan pehmeä.

Yhteenveto

1. Rocks on tehty pienempiä kiviä ja kivet tehty kivistä.
2. Rock voidaan kuvata suuren palan kiveä, joka on vaikea kuljettaa kädessä. Toisaalta, kivi on vain pieni pala tai kivi, joka voidaan kuljettaa kädessä.
3. Kivet voidaan pelted helposti, mutta ei voi tehdä niin kivillä.
4. kivet ovat yleensä kiinteää ja se tarvitsee paljon vaivaa. Toisaalta, kivet ovat liikuteltavissa ja vain vähemmän työtä tarvitaan.
5. kokoon, kivet ovat raskaampia kuin kiviä.
6. Kivi muodostuu kiviä, kun se on leikattu tai muokattujen tai kiillotettu pieniksi palasiksi.
7. Rocks voi olla sekä kova ja pehmeä. Toisaalta, kivet ovat vain kovien materiaalien ja ei lainkaan pehmeä.