Ero vuosikertomus ja 10kVuosikertomus vs 10k

Yritys on tiedostoon vuosikertomus ja 10K, joka julistaa, miten liiketoiminta on tekemässä ja mitä sen tulevaisuuden suunnitelmat ovat. Nämä kaksi raporttia '' vuosikertomus ja 10 K '' auttaa osapuolia tai osakkeenomistajille heidän päätöksenteon yhtiöstä.

Kun tarkastellaan kaksi raporttia, vuosikertomuksen yhtiön ei yleensä ole yhtä pitkiä kuin 10K. Vuosikertomus koostuu värikkäitä kuvia, toimitusjohtaja tai hallituksen puheenjohtaja 'kirjeen ja yleiskuva taloudellisesta asemasta. Vuosikertomus on yleensä painettu kiiltävälle paperille. Toisaalta, 10 K ei ole värikuvia ja ei ole painettu kiiltävälle paperille. Lisäksi 10 K, joka toimitetaan Securities and Exchange Commission, yleensä vähemmän saatavilla kuin vuosikertomuksen.

10-K raportti koostuu taloudellisen tuloksen yhtiön tilikauden aikana. Se sisältää myös korkeimman markkinahinnan sekä alin markkinahintojen varastojen tilikauden aikana. Oikeudelliset näkökohdat ja myös mahdollisia riskejä ovat myös todetaan 10 K raporteissa. Se voi sisältää myös tarkempia tietoja sopimuksia, jotka ei ole julkistettu.Vuosikertomuksen koostuu yleensä taseen, riippumaton tarkastaja 'raportissa, yleiskertomuksen yrityksen' toiminnan, tuloslaskelman, kirjeitä toimitusjohtaja tai talousjohtaja. Vuosikertomus voi sisältää myös Hanko yritys 'historiassa.

Toisin kuin vuosikertomus, 10 K koostuu yksityiskohtaisen keskustelun luonteesta torin ja liiketoiminnan luonteesta.

Yhteenveto

Kun tarkastellaan kaksi raporttia, vuosikertomuksen yrityksen voidaan pitää lyhyemmän version 10 K.

Vuosikertomus koostuu värikkäitä kuvia, toimitusjohtaja tai hallituksen puheenjohtaja 'kirjeen ja katsaus taloudellisesta asemasta. Vuosikertomus on yleensä painettu kiiltävälle paperille.? Toisaalta, 10 K ei ole värikuvia eikä painettu kiiltävälle paperille.

10 K raportti, joka toimitetaan Securities and Exchange Commission, yleensä vähemmän saatavilla kuin vuosikertomuksen.

Toisin kuin vuosikertomus, 10 K koostuu yksityiskohtaisen keskustelun luonteesta torin ja liiketoiminnan luonteesta.

10-K raportti koostuu taloudellista suorituskykyä yrityksen ylin / alin? markkinahinta varastot, oikeudellisia näkökohtia, mahdollisia riskejä ja sopimuksia, jotka ei ole julkistettu.