Ero Tulot ja tulot Tulot vs Tulot

Monet ihmiset virhe 'tulo' ja 'tulot', kuten sama asia. On kuitenkin olemassa monia pieniä eroja kahden taloudellisia käsitteitä.

Molemmat 'tulot' ja 'tulot' ovat taloudellisia ja liiketoiminnan kannalta. Niiden merkitykset muistuttavat läheisesti toisiaan, koska niitä käytetään usein samassa yhteydessä. Molemmat käsitteitä sovelletaan kirjanpito- ja taloudellisilla aloilla.

'Tulot' esimerkiksi on kokonaismäärä rahaa, että yrityksen ansaitsee tekemällä sen toiminnasta. Nämä toimet ovat myy tuotetta tai palvelua, mutta se voi myös ansaita epäsuoralla keinoin. Epäsuora yksikön liikevaihto voidaan saada, jos yritys on sijoittanut rahaa investointeihin.

Toisaalta, 'tulot', joka tunnetaan myös nimellä 'nettotulos' on rahaa jäljellä yrityksen jälkeen se vähentää kustannuksia ja kuluja sen tuloista. Kustannukset ja kuluihin sisältyvät toimintakulut (palkat, ylläpito koneiden, turvallisuus, kulut raaka-aineiden, muutamia mainitakseni), poistot ja pääoman. Kustannukset voidaan jakaa monenlaisia ​​(yleensä yhteistyössä), jotka sisältävät kiinteät ja muuttuvat kustannukset, suorat ja välilliset kustannukset, ja lopuksi tuote ja ajan kustannuksia. Tulot voidaan myös luokitella positiivisia tai negatiivisia. Positiivinen tulo tarkoittaa, että on enemmän tuloja tai vähemmän kuluja, kun negatiiviset tulot osuus on alhainen tuloja tai korkea kuluja.

Vuonna työntekijä 'näkökulmasta, tulot ja tulot ovat samat. Jos työntekijä saa korvauksen, se on hänen tuloja ja tuloja. Jotkin yritykset ja hallitukset automaattisesti poista verot ja hyötyvät maksut työntekijöiden' palkat. Mitä työntekijät sitten saada on jäljellä sen jälkeen, kun kaikki vähennykset.Toinen ero näiden kahden välillä on niiden sijoittamisesta yhtiön 'taloudellinen selvitys. Tuotto on ylimmälle riville, kun tulo on alarivillä. Joskus nämä sijoitus termit sijasta käytetään sekä' tuloja 'ja' tulot 'liiketoiminnan viestintää.

Molemmat käsitteet myös kiinni eri laskelmat. Tulot lasketaan vähentämällä kustannuksia ja kulut kokonaistuloista. Tulot lasketaan kertomalla hinta yksiköiden lukumäärä myyty.

Kuria taloustieteen vie tuloja ja tuloja osaksi laajempaa ja isompi kuva. Economics tarkastellaan tulot ja tulot koko teollisuuden tai koko maa. Tämä erityisesti näkökulma mahdollistaa maa tai teollisuuden arvioida, kasvu on mahdollista tai jo esiintyviä. Economics otetaan huomioon tekijät, kuten tulot ja tulot sekä yksilöiden kuten työntekijöitä tai sijoittajia sekä yhteisöjä kuten hallitusten ja yritysten.

Yhteenveto:

1. 'Tulot' ja 'tulot' ovat käsitteitä käytetään yritysten, rahoitus-, ja taloustiede. Molemmat ovat termejä, jotka tarkoittavat rahan tai rahavaroihin, jotka ovat saaneet sellaisen yksikön (liike, yritys tai valtion) tai henkilö (työntekijät). Molemmat käsitteet havaitaan jälkeen tai määrätyn ajan kuluessa.
2. Kumpikin käsite käytetään myös eri tasoilla; henkilökohtainen, liike, ja kansallisia. Kirjanpito on tavallisesti käytetään laskemaan tulot ja tulot on henkilökohtaisten ja yritysten tasolla. Sen sijaan taloustiede ottaa kansallisella tasolla ja maailmanlaajuisesti näkymä.
3. 'tulot' syntyy, kun yritys tuottaa ja myy tuotteita ja palveluja. Laskenta tulojen sisältää kertomalla hinta useissa kappaletta myyty. 'Tulot' vastaanotetaan vähentämisen jälkeen kustannuksia ja kuluja tuloilla.
4. 'Tulot' ja 'tulot' ovat molemmat mukana tuotantosyklistä. 'Tulot' on lähtökohta 'tulot', kun taas 'tulo' tarjoaa raha- virta ja kassavirta tuottaa seuraavan jakson tuotannon, ja laajennus, tulot.