Ero Varhainen toiminta ja varhainen päätösVarhainen toiminta vs Early päätös

Päälle tavallista hakuprosessiin ilmoittautuminen college valinta, jo joitakin muita vaihtoehtoja, jotka tekevät virtaus paljon helpompaa niille, jotka ovat enemmän tai vähemmän varma menossa tiettyyn kouluun. Varhainen toiminta ja varhainen päätös suunnitelmat ovat kaksi uutta tapaa saada itse myönsi aiemmin.

Molemmat prosessit mahdollistavat opiskelija soveltaa jo paljon aikaisemmin (yleensä marraskuussa) vastakohtana säännöllisesti yleisten ottamista kausi. Etuna Näiden suunnitelmien on, että se antaa sinun tietää, että valintapäätöksen paljon aikaisemmin kuin keväällä. Tammikuussa tai jopa jo joulukuussa, sinä 'll jo on mahdollisuus tietää jos' ll saada otettu tulevien toimielimen tai ei. Miten nämä kaksi suunnitelmat eroavat toisistaan?

Ennen kuin lähettää lopullista sovelluksen omaan college, sinun täytyy ensin kysyä itseltäsi, jos olet todella varma ilmoittautumalla että koulun tai ei. Tämä toimii pohjana minkälaista aikaisin pääsy suunnitelma te 'll valita, koska on olemassa joitakin velvoitteita kunnioitetaan. Esimerkiksi, jos aiot hakea käyttäen aikaisin päätös reittiä, sinun pitäisi tietää, että tämä on sitovan suunnitelman . Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy mennä college jos koskaan ne ilmoittamaan niiden hyväksymistä.

Useammin kuin ei, tämä suunnitelma sisältää myös merkittävää taloudellista tukea opiskelijalle. Kun olet hakenut aikaisin päätös suunnitelma, olet jo rajoitettu hakemasta muiden korkeakoulujen käyttäen päätöksen mahdollisimman nopeasti. Kuitenkin, voit silti lähettää hakemuksen muille toimielimille kautta perinteisen sisäänkäynnille. Kuitenkin, kun saa varhaisen positiivinen ilmoituksen mieleisesi college, sinun täytyy peruuttaa kaikki muut sovellukset toissijainen vaihtoehdoista.Toisaalta, varhainen toimintasuunnitelma eroaa päätöksen mahdollisimman nopeasti, koska se on ei-sitovan suunnitelman. Tämä tarkoittaa, että vaikka saat ilmoituksen, että olet 've jo hyväksytty aikaisin, voit silti valita ei hyväksy tarjousta välittömästi ja siirry muihin toimielimiin, jos niin päättää. You' ll annetaan vasta keväällä muodostavat oman välitä onko 'll mennä sitä tai ei. Vaikka' ve jo antanut yhden hakemuksen varhaisen toimien ensimmäinen college valinta, voit silti hakea muut varhaiset toimintasuunnitelmia muille toimielimille.

Nykyään monet laitokset asetetaan etusijalle niitä, jotka soveltavat kautta näitä suunnitelmia, koska se yleensä näkyy opiskelijan 's kiinnostusta ja sitoutumista ilmoittautua kouluun.

Yhteenveto:

1. Varhainen päätös suunnitelmat ovat sitovia toisin kuin aikaisin toimintasuunnitelmia.
2. pikainen päätös suunnitelmia, et voi enää hakea aikaista muille toimielimille kun 've jo ilmoittanut varhain päätös suunnitelman ensimmäinen college valinta.
3. Sinulla on oikeus hakea yhtä aikaisin päätös suunnitelman kerrallaan, kun voit hakea useita varhaisia ​​toimintasuunnitelmia samanaikaisesti.