Ero PPO ja POSPPO vs. POS

Nykyisin yhä useammat ihmiset ovat tulossa terveyden tajuissaan. Ihmiset ovat nyt harkitsee eri vaihtoehtoja varmistua siitä, että ne katetaan kun kyse kertaa sairauden. Tässä suhteessa monet hallinnoi terveydenhuollon suunnitelmat kuvaan. Jos olet kuullut ehdot HMO, PPO ja POS, niin ehkä ole, että vieraita nämä erittäin yleisesti onnistui terveydenhuollon järjestelmiä. Mitä tulee kaksi viimeistä suunnitelmia mainittiin, PPO on täysin tunnettu Preferred Provider Organization, kun taas POS on Point of Service Plan.

Mitkä ovat ehdot POS? POS strategia on aivan kuten HMO, koska käytössä on ensisijainen lääkäri, jolle voit helposti käydä maksutta. Voit vapaasti mennä ulos verkon tarjoajien, jopa käymättä ensihoidon lääkäri. Kuitenkin joudut maksamaan suuremman summan per vierailu kuhunkin kysymykseen palataan jäljempänä (ei POS) tarjoajia. On selvää, voit säästää enemmän rahaa, jos vain pysyä palvelujen tarjoajien sisällä POS verkossa. Olet myös tehtäväkseen tiedosto korvausta vaatii itse kuluihin ulkopuolella POS.

PPO, päinvastoin, on yhdistys lääkärit (kuten sairaalat tai lääkärit itse), jotka tekevät terveydenhuollon palveluja tavoitteensa yrityksen tai asiakasryhmään. Nämä PPO yhdistykset joko tukena vakaita organisaatioita tai iso vakuutusyhtiöt. Keskeinen ominaisuus PPO on, että sinun ei enää tarvitse etsiä viittausten ensihoidon lääkäri. Ne, jotka ovat jäseniä PPO on myös mahdollisuus valita (lääkäreiden) ulkopuolella PPO verkon. Useimmiten vakuutusyhtiö sponsoroi sinun PPO korvaa vain kokonaisuudessaan kulut, jos käyttää hyväkseen PPO sertifioitu tarjoajia. Muuten saat vain takaisin noin 80% siitä, mitä olet viettänyt jos valita ne lääkärit, jotka eivät kuulu omaan PPO -alueella.

Lisäksi yksi selkeitä etuja PPO suunnitelma on, että sinulla on 'pois taskusta kustannuksella'. Tämä tarkoittaa, että menoja on saavutettava maksimi, tai katon määrä, vakuutusyhtiö maksaa sinulle täyden kustannuksella mainittu oman PPO 's availment politiikkaa. Kulut kuten omavastuuosuudet sekä maksuja yhteistyölle vakuutukset, sisältyvät tämä pois taskusta kustannuksella korkki. on selvää, kuukausittaiset vakuutusmaksut ei lasketa.Kaiken molemmat suunnitelmat edistää kattavampi lähestymistapa tarjoaa terveydenhuollon jäsenilleen. Kuitenkin, on sanomattakin selvää, vain varmista, että pidätte kaikkia vaihtoehtoja kannalta suunnitelmasi 's kattavuus politiikkaa, kustannukset ja yleistä mukavuutta palveluja. Tässä on yhteenveto eroista PPO ja POS suunnitelmia.

1. PPO, co-pay on paljon suurempi kuin POS suunnitelmia

2. PPO on myös pois taskusta kustannuksella, ja sinun ei tarvitse etsiä viittauksia ensihoidon lääkäri.