Ero Wire Transfer ja EFTWire Transfer vs EFT

Tulo globalisaatio on poistanut vaikeutta liiketoimien muihin maihin. Se on poistanut vienti maksut ja tariffeja ja johti yhdistää talouksien eri maiden kautta vapaakauppaa, suorat sijoitukset, leviäminen teknologian, pääomavirrat, ja muuttoliike kansalaisten ja työntekijöiden.

Työntekijä muuttoliike on tullut yksi suurimmista tuloja lähteistä useimpien talouksien erityisesti näistä alikehittyneiden tai kehitysmaissa. Siirtotyöläiset lähettää suurimman osan tulos kotiin muodossa rahalähetys.
Rahalähetys on välttämätön osa jokaisen talouden maissa, kuten Filippiinit, Intia, Sri Lanka, ja useimmissa Aasian maissa. Se on prosessi siirtää rahaa tietty yksilöstä toiseen, joka sijaitsee kaukaisessa paikassa, joka tekee mahdottomaksi antaa rahat henkilökohtaisesti.

Pankit ja muut rahoituslaitokset tarjoavat palvelujaan maksulähetysjärjestelmiä liiketoimet. Se tehdään käyttämällä yhtä tai useat rahoituslaitokset. On olemassa useita tapoja hyvittääkseen tai lähettää rahaa; yleisimmin käytetty tänään on Electronic Fund Transfer (EFT).
Se tapahtuu sähköisesti ja hyödyntää tietoverkkoihin. Se sisältää luotto- ja pankkikortteja, joita käytetään maksaa ostoksia ja muita palveluja, palkkahallinnon tilien työntekijöiden liikeyrityksen, suoraveloitusmaksut laskujen kuten sähkön ja kaapeli laskut, verkkopankit ja tilisiirtoja.Pankkisiirto on eräänlainen sähköisesti yhdestä yksiköstä toiseen. Se kanavoidaan pankkitililtä toiselle tai muiden rahoituslaitosten, kuten Western Union ja jotkut panttilaitokset jotka tarjoavat myös tätä palvelua. Se on turvallinen tapa lähettää ja vastaanottaa rahaa. Vaikka tilisiirtoja voi olla turvallinen, jotkut EFT palvelut kuten luottokorttien ovat kuuluneet ristiriidoista turvallisuutta. Luottokorttipetos on yleistynyt, ja asiakkaat ovat joilta on viety rahaa tällä tavalla.

EFT tarjoaa kätevän tavan maksaa laskuja ja velvollisuudet, vaikka se on nyt mahdollista maksaa veroja, sosiaaliturva, koulu velvollisuudet, työntekijöiden palkkoihin, tavara- ja palvelujen ja jopa ostot lentoliput. Jo nyt on mahdollista ostaa materiaaleja, jotka voi ostaa vain toisesta maasta ja maksaa sen sähköisesti. Sen jälkeen kun maksu on lähetetty, lähetys toimitetaan asiakkaalle. Pankkisiirto on yleensä vastaanotetaan käteisenä vaan voidaan käyttää myös verkkoasiointiin.
Yhteenveto:

1. Elektroninen Fund Transfer on sähköinen varojen siirto ja sisältää käyttö luottokortteja ja pankkikortit, online varojen siirtämistä työnantajan 'tilille työntekijöille, tilit, ja laskujen maksu kun tilisiirron on eräänlainen elektroninen Fund Transfer.
2. tilisiirrolla pidetään kaikkein turvallisin muoto siirtää varoja yhdestä yksiköstä toiseen, kun taas joidenkin Electronic Fund Siirrot, kuten luottokorttien, on turvallisuusongelmia.