Ero A- ja B-osuudetLuokka A vs. B-osuudet

Ostaessaan keskinäinen varoja välittäjä tai muu investointi ammattilainen, saatat löytää itsesi tarvitse valita eri rahasto luokissa. Nämä luokat eroavat seikat niiden kustannuksella määrä, ja kuinka paljon välittäjä veloittaa myy sinulle rahastoon. Jokainen yritys on erilainen, siksi, kiinnitä huomiota kommentit yrityksen yhteydessä niiden A- ja B-osakkeita. Vaikka periaatteessa ottaen B-sarjan osake on vähemmän tai ei ole äänioikeutta yhtiössä, ja mitään oikeuksia takaisinmaksun mikäli yhtiö lopettaa sen palveluja.

Jotkut yritykset antaa kaksi osakesarjaa, kun he etsivät julkisuutta. A-sarjan osakkeille, tässä tapauksessa siirtyy yleisölle, ja kutsutaan nimellä 'kantaosaketta'. Se käsittää yhden ääni kutakin osaketta. B-sarjan osakkeet ovat täysin riippuvaisia ​​yhtiöstä, siitä ovatko ne julkaistaan. Nämä osakkeet voisi tarjota jopa kymmenen ääntä kutakin osake, ja tarjota osakkeenomistajille tae hallita edelleen kyseisen yrityksen.

Se ei ole aina niin, että A-sarjan osakkeita voi olla vähempää äänivalta kuin B-sarjan osaketta. Joskus, A-sarjan osakkeita voi jopa tehdä enemmän äänivallasta kuin B-sarjan osaketta. Huomaa, että on olemassa tiettyjä yrityksiä, jotka yrittävät naamioida mitään haittoja, joita voidaan liittyvät osakkeiden, ja tarjoavat vähemmän oikeuksia A-sarjan osakkeita, mutta B-sarjan osakkeita. Jos esimerkiksi A-sarjan osakkeille on viisi äänimäärästä, sitten B-sarjan osakkeita voi olla yksi ääni, tai päinvastoin. Siksi sen tärkeää analysoida mahdollisten yritys 's sääntöjen ja charter, saada ylimääräistä tietoa, ja tiedot, jotka liittyvät näihin kysymyksiin.

Mitä tapahtuu, jos ostaa A-osaketta?

A-sarjan osakkeita voi olla ylimääräisiä kuluja, kuten veloitetaan etupään myynti. Kun kyseessä on ennalta määrätty myyntiä maksuja, sinun tulee investoida osa rahaa. Saatat jopa huomata, että myynti maksut perustuvat, ja määritetään, varojen määrä että teillä. Nämä maksut ovat yleensä vähemmän kuin määräämät muiden osakelajien.Mitä tapahtuu, jos ostaa B-osakkeita?

B-osakkeita ei ole etupään myynti maksuja. Niiden maksut perustuvat arvo oman omaisuuden, ja ovat yleensä suurempia kuin muiden osakelajien. Yleensä B-osakkeita valvoa ehdollisen viivästyy myyntipalkkiota, joka on maksettava tietyn määräajan ajanjakson jälkeen myymällä osakkeita. Näistä syistä johtuen, B-sarjan osake usein nimitystä 'no-load' osakkeita.

Yhteenveto eroista osakelajien:

1. Toisin kuin osakkeita A-, B-sarjan osake ei ole yhtään myyntiä maksuja niiden ostohetkellä.
2. ostaessaan A-sarjan osakkeita, useimmat rahat välittömästi sijoittanut.
3. vuosittaiset menot B-sarjan osakkeiden ovat korkeammat. Tämä lasketaan perusteella liikekulusuhteen.