Ero Limited Company ja Private Limited CompanyOsakeyhtiö? vs Private Limited Company
?
Yksityinen osakeyhtiö on sellainen, joka omistaa yksityisesti ryhmä yksityishenkilöitä. Osakeyhtiö on julkinen osakeyhtiö, jonka omistaa yleisölle.

Kaikki osakkeet yksityisen osakeyhtiön levätä ainoastaan ​​käsiin harvat tai promoottorit. Useimmat osakkeenomistajien rajavastuuyhtiön muodostuu hyvin lähellä ryhmien sukulaisia ​​tai ystäviä. Toisaalta, osakkeenomistajille osakeyhtiö ovat julkisia.

Yksityinen osakeyhtiö voi luetella osuutensa pörsseissä, mikä tarkoittaa, että se ei voi tarjota suurelle yleisölle. Jos ollenkaan osakkeenomistaja haluaa siirtää osakkeet, hänen olisi pitänyt hyväksyntää muiden osakkeenomistajien. Rajoitetun yhtiön osakkeita, ne luetellaan pörssissä ja kuka tahansa voi ostaa ja myydä niitä. Osakeyhtiö voi myös kutsua julkisen merkitä sen osakkeita, vaikka se ei ole mahdollista yksityinen osakeyhtiö.

Jotta aloittaa yksityinen osakeyhtiö, on vain tarpeen kaksi osakkeenomistajaa. Mutta vähintään 50 osakkeenomistajien tarvitaan alkaa osakeyhtiö.Mitä laillisia muodollisuuksia, osakeyhtiö on noudatettava tiettyjä tiukkoja sääntöjä, joita ei sovelleta yksityisiin osakeyhtiö. Osakeyhtiön on järjestää tapaamisia ja myöskin säännöllisiä raportteja kirjaaja. Tämä ei ole pakollinen yksityinen osakeyhtiö.

Mitä johtajat, osakeyhtiön tulisi olla kolme johtajaa taas osakeyhtiöiden pitäisi olla vähintään kaksi jäsentä.

Yhteenveto

Yksityinen osakeyhtiö on sellainen, joka omistaa yksityisesti ryhmä yksityishenkilöitä.

Osakeyhtiö on julkinen osakeyhtiö, jonka omistaa yleisölle.

Useimmat osakkeenomistajien rajavastuuyhtiön muodostuu hyvin lähellä ryhmien sukulaisia ​​tai ystäviä. Toisaalta, osakkeenomistajille osakeyhtiö ovat julkisia.

Yksityinen osakeyhtiö voi luetella osuutensa pörsseissä, mutta osakeyhtiö 'osakkeet on listattu pörssiin ja kuka tahansa voi ostaa ja myydä se.

Jos lainkaan osakas yksityinen osakeyhtiö haluaa siirtää osakkeita, hänen olisi pitänyt hyväksyntää muiden osakkeenomistajien.