Ero ACH Debit ja ACH pistetilanneACH Debit vs ACH pistetilanne

ACH tai Automatic Clearing House on prosessi siirtää rahaa tililtä toiselle. Ottamalla käyttöön ACH, prosessi rahan siirto on yksinkertaistettu.

ACH luotto- ja ACH debet ovat menetelmiä kaupankäyntiosapuolten rahaa Automaattinen selvittelykeskukselle prosessi. Yksinkertaisesti sanottuna, ACH luotto tarkoittaa tallettamalla varoja tilille ja ACH debet tarkoittaa nostaa rahaa tililtä.

Sekä automaattinen selvittelykeskukselle pankkikortilla ja Automatic Clearing House luotto käytetään laajasti yritysten ja kuluttajien. Vaikka on jonkin verran maksua ACH luotto vaihtoehto, pitäisi joutua maksamaan joitakin maksu ACH maksutapahtumiin.

Automaattisessa selvittelykeskus pankkikortilla, osasto pankit hyväksytään rahaston liiketoimiin. Toisaalta ainoastaan ​​rahoituslaitokset ovat sallittuja liiketoimiin varojen Automaattinen selvittelykeskukselle luottoa.

Automaattinen Clearing House luottotoimea määrätään maksuista toimittajille tai urakoitsijoiden tai suoraan tallettaa palkkasumma maksuja. ACH debet liiketoimi käsittää maksut vakuutusmaksut, laskut ja lainat.Kun yksi valitsee ACH luotto- ja ACH debet, yksi on monia etuja. Kun menee Automatic Clearing House luotto, yksi on eduksi poistaa toimituksen tarkastusten varat on talletettu automaattisesti, minimoi turvallisuus tarkistaa, poistaa tarkastukset työntekijää toiseen paikkaan ja vähentämällä aikaa menetys työntekijöiden pankkitoiminnan. Automaattisessa selvittelykeskus pankkikortilla, voi olla varoja tiettynä päivänä, poistaa manuaalista käsittelyä maksujen, poistaa virheellisiä tarkastuksia, ja vähentää maksulaiminlyönnit saamisten.

Rekisteröityessään maksuvaihtoehtoja, voidaan joko valita ACH luotto- tai ACH debet. Yksi on myös mahdollisuus muuttaa vaihtoehtoja.

Yhteenveto

1. Automaattinen Clearing House hyvitys tallettamalla varoja tilille ja automaattinen Clearing House pankkikortilla tarkoittaa nostaa rahaa tililtä.
2. Vaikka on jonkin verran maksua ACH luotto vaihtoehto, pitäisi joutua maksamaan joitakin maksu ACH maksutapahtumiin.
3. Automaattinen selvittelykeskus pankkikortilla, osasto pankit hyväksytään rahaston liiketoimiin. Toisaalta ainoastaan ​​rahoituslaitokset ovat sallittuja liiketoimiin varojen Automaattinen selvittelykeskukselle luottoa.
4. Kun menee automaattiselle Clearing House luotto, yksi on eduksi poistaa toimituksen tarkastusten varat on talletettu automaattisesti, minimoi turvallisuus tarkistaa, poistaa tarkastukset työntekijää toiseen paikkaan ja vähentämällä aikaa menetys työntekijöiden pankkitoiminnan.