Ero Broker ja jakajaBroker vs Dealer

Välittäjät ja jälleenmyyjät ovat termejä, jotka liittyvät arvopapereihin. Vaikka molemmat ovat lähes samaa työtä, ne ovat erilaisia ​​monin tavoin. Suurin ero välittäjä ja jälleenmyyjä on suhteen niiden roolia markkinoilla, sekä pääomaa tarvitaan. Välittäjä on henkilö, joka suorittaa kauppaa muiden puolesta, kun taas jälleenmyyjä on henkilö, joka käy kauppaa liiketoimintaa omasta puolestaan.

Jälleenmyyjä on henkilö, joka ostaa ja myydä arvopapereita tilinsä. Toisaalta, välittäjä on se, joka ostaa ja myydä arvopapereita asiakkailleen.

Kun koskee arvopapereita, jälleenmyyjät tekevät kaikki päätökset ostojen osalta. Toisaalta, välittäjä vain tehdä ostoksia kohti asiakkaan 's haluaa. Vaikka jälleenmyyjien on kaikki oikeudet ja vapauksia osto ja myynti arvopapereiden välittäjät harvoin on tämä vapaus ja näitä oikeuksia.

Kun puhutaan heidän kokemuksen välittäjä on vain vähän kokemusta verrattuna jälleenmyyjille. On myös nähty, että välittäjät tulevat jälleenmyyjät kun he saavat kokemusta.

Välittäjä on yleensä maksetaan provision kaupankäyntiosapuolten liiketoimintaa. Välittäjät eivät ole varoja, mutta vain toimivat välittäjinä myyjien ja ostajien. Toisaalta, jälleenmyyjä ei maksetaan palkkio, ja hän on ensisijainen pääasiallinen. Jälleenmyyjät ovat varat omia, jotka ne myyvät myöhemmin.

Välittäjät ja jälleenmyyjien on noudatettava tiettyjä ohjeita ja määräyksiä. Sekä välittäjät ja jälleenmyyjät ovat tietyt taloudelliset vastuut.Yhteenveto:

1. välittäjä on henkilö, joka suorittaa kauppaa muiden puolesta, kun taas jälleenmyyjä on henkilö, joka käy kauppaa liiketoimintaa omasta puolestaan.

2. jälleenmyyjä on henkilö, joka ostaa ja myydä arvopapereita tilinsä. Toisaalta, välittäjä on se, joka ostaa ja myydä arvopapereita asiakkailleen.

3. Vaikka jälleenmyyjien on kaikki oikeudet ja vapauksia osto ja myynti arvopapereiden välittäjät harvoin harvoin on tämä vapaus ja näitä oikeuksia.

4. välittäjä on vain vähän kokemusta verrattuna jälleenmyyjille. On myös nähty, että välittäjät tulevat jälleenmyyjät kun he saavat kokemusta.