Ero Condo ja CoopCondo vs Coop

Kaksi suosittua tilat modernia elämää ovat osakehuoneisto tai huoneisto, ja coop. Nämä kaksi eroavat paljon tavallista bungalow sellaista omaisuutta. Useimmat nuoret ammattilaiset, jotka ovat varattu osan säästöistään, vaikea päättää, millaisia ​​yksikkö ne pitäisi ostaa. Tämä johtuu kiireinen elämäntapa, joka tulee yhdessä työ-, mikä ei ollut aikaa tehdä yksinkertaisia ​​askareita, kuten ylläpitää ruohon nurmikon ja pitää takapihalla puhtaana. Suurin osa nuorista mieluummin asettuminen asunnoissa (esimerkiksi huoneisto ja coop) kuin ostaa koko omaisuutta. Mikä on parempi vaihtoehto välillä huoneisto ja coop?

Asunnot ovat asuntoa, joissa ihmiset ostavat vain tietty osa rakennuksesta yhdessä tilat jaetaan muiden vuokralaisten. Näitä voivat olla uima-allas, portaat, hissit, jne., Jotka kaikki ovat alle yhteisen vastuun. Asunnot kutsutaan joskus asuntoja ja päinvastoin. Muissa paikoissa, vuokrata tiloja elämisen kutsutaan asuntoja, kun yksiköt osti kutsutaan asunnot. Omistuksen asunnot on rajoitettu ainoastaan ​​kattaa alueen asuinpaikka. Oikeudellisesti asiakirja asettaa sitten nämä rajat, mitä ostaja omistaa. Yhteisissä omistukset, kuten varten asunnot, yhteinen ulko alueet ovat vastuussa kaikki omistajat. Tapahtuman aikana on omistajan myy hänen yksikkö, hän / hän voi tehdä niin, mutta tämä ei voi sisältää yhteiset tilat. Omistajille yksiköitä huoneisto annetaan yksilöity kiinteistöveron. Aivan erilainen kuin coop jossa talon vero on yhteinen asukkaat.

Coop, (lyhyt taloyhtiössä), toisaalta, on eräänlainen asuntokunnan jossa osakkeenomistajat kotelon elää yksi alue, jossa useita yksiköitä. On olemassa sopimus, joka sisältää termejä osakkaiden tulisi noudattaa voitava myöntää oikeus jäädä yksikköön. Nämä ovat sääntöjä ja määräyksiä, joiden kaikkien pitäisi noudattaa. On yleensä elin virkamiehet, eräänlainen kuten voittoa tavoittelematon järjestö, kaikki valitsema omistajat ja ovat vastuussa coop. Varat tulevat vuokraa jäsenten ja käytetään säilyttää coop. Kuukausittaiset ylläpitokulut ovat korkeampia coop koska tämä sisältää talon vero, joka maksaa osuuskunnalle. Yleiset tilat omistaa osuuskunnan. Taloyhtiöiden, yhteiset tilat ovat yhteisesti omistama kaikki asukkaat. Asukkaat don 't todella omistavat Estate. Sen sijaan he omistavat osakkeen tai osakkeita, joka antaa omistajat oikeus vuokrata tilaa riippuvaisia ​​osakkeita.

Periaatteessa elämää ja toimintaa asukkaiden huoneisto ja coop ovat hyvin samankaltaisia. Ulkopuolelta, se on lähes mahdotonta kertoa huoneisto alkaen coop. Molemmat sisältävät ylläpitokulut maksetaan kuukausittain ja ovat riippuvaisia ​​rakenteesta 'tiloja. Ero elävä vasta ilmeisiä kuukausien elävät joko huoneisto tai coop. Nämä erot on valtava vaikutus elämäntapa asukkaat. Suuri ero huoneisto ja coop on sellainen omistuksen. condo omistajat oikeastaan ​​oma laite, joka ei ole sama joka coop.

Yhteenveto:1. Condos ovat asuntoa, joissa ihmiset ostavat vain tietty osa rakennuksesta yhdessä tilat jaetaan muiden vuokralaisten.

2. omistajat yksiköitä huoneisto annetaan yksilöity kiinteistöveron.

3. coop, (lyhyt taloyhtiössä), toisaalta, on eräänlainen asuntokunnan jossa osakkeenomistajat kotelon elää yksi alue, jossa useita yksiköitä.

4. asukkaat don 't todella omistavat Estate. Sen sijaan he omistavat osakkeen tai osakkeita, joka antaa omistajat oikeus vuokrata tilaa riippuvaisia ​​osakkeita.