Ero Certified ja kirjattuna kirjeenäCertified vs kirjattuna kirjeenä

Ihmiset ovat pitkään lähettäneet toisilleen kirjeitä, kortteja ja lahjoja kautta postista. Nykyäänkin jolloin voi lähettää kirjeitä ja terveisiä Internetin välityksellä, joka on vastaanotettaessa sekunneissa, ihmiset edelleen käyttää postipalvelut suurimman osan postin.
Se on halvin tapa lähettää ei vain kirjaimia vaan myös tärkeitä asiakirjoja ja pakettien tai paketteja. Monet yksityiset logistiikka yritykset tarjoavat samat palvelut kuin postista mutta useimmat ihmiset silti valita jälkimmäisen heidän lähettämiseen, vastaanottamiseen.

On monia tarjoamia postista. Voit lähettää postin postitse, sertifioitu postitse tai kirjattuna kirjeenä. Postitse on halvin niin joudut maksamaan enemmän sertifioitu postia ja kirjattuna kirjeenä. Seuraavassa on muita eroja sertifioitu ja rekisteröity postia.

Certified posti on erityinen palvelu postia, joka tarjoaa lähettäjän todiste laskutuksen ja toimituksen jäljennös vastaanottajan 'allekirjoitus luovutuksen. Prioriteettina tai ensimmäisen luokan postia voidaan lähettää sertifioitu postia ja annetaan yksilöllinen seurantanumero, joka palvelee kuten kuitti ja virallisia selontekoja postitus.

Certified posti lähetetään yleensä yhdessä postitse ja on halvempaa. Jos paluu kuitti pyydetään, lähettäjä on maksettava lisämäärä. Certified posti ei ole vakuutettu, ja sinun on maksettava lisämäärä, jos haluat olla se vakuutettu.Sitä käytetään yleensä yritysten ja hallinnon postia. Jos ennen kuittauksen lähetettiin takaisin lähettäjälle, kun vastaanottaja on allekirjoittanut sen, tänään se on kuvattu kirjaimella harjoittaja ja lähetetään sähköisesti.

Kirjattuna kirjeenä on postipalvelu tarjoama postista, joka tarjoaa yksityiskohtaista kirjanpitoa kirjeen, paketti, tai muu asiakirja 's paikka, koska se siirtyy paikasta toiseen. Ne ovat kiinnitetty viivakoodi rekisteröinti merkintäjärjestelmää, jolla lähettäjän seurata hänen lähetys verkossa.

Prosessi alkoi Lontoossa puolivälissä 1500 's valtion turvallisuussyistä. Rekisteröity posti lähetetään erillään postissa ja hitaammaksi saapua vastaanottajalle. On myös kalliimpia ja käytetään lähettämään arvoesineet ja tärkeitä asiakirjoja, koska se on turvallisempi kuin muita postia. Se on myös vakuutettu jopa $ 25,000.00.

Yhteenveto
1. Certified posti tarjoaa kuitin lähettäjälle ja lisämaksusta, saavat kopion vastaanottaja 'allekirjoitus hänen saatuaan postin, kun taas kirjattuna kirjeenä tarjoaa lähettäjälle kuitti ja yksityiskohtaista kirjanpitoa hänen mail' s sijainti .
2. lähettäjä tietää, että hänen posti on saavuttanut vastaanottajan palattua vastaanottamisesta, kun taas kirjattuna voidaan jäljittää lähettäjän verkossa, koska joka kerta, kun posti vaihtaa omistajaa, se kirjataan.
3. Certified posti on halvempaa, kun taas kirjattuna maksaa enemmän.
4. Certified posti lähetetään yhdessä postitse, kun kirjattuna sähköposti lähetetään erikseen.
5. Tärkeitä asiakirjoja ja arvoesineet lähetetään tavallisesti kirjatun kirjeen välityksellä, koska se on turvallisempi kuin sertifioitu postia.