Ero DBA ja LLCDBA vs LLC

On monia ihmisiä nykyään jotka haluavat olla yrittäjä. Toisin kuin ennen, käynnistettäessä oman yrityksen on yhtä helppoa kuin syöminen kakku, ja voi jopa alkoi heti oman kodin. Kuitenkin ennen kuin kukaan voi saada tarvittavat lisenssit ja aloittaa niiden pienyritysten, heidän täytyy tietää teknisiä termejä mukana, niin että he voittivat 't kiinni kuolleena vedestä. Kaksi yleisintä Käsitteiden määrittely liike, ovat DBA ja LLC. Se on oman edun ymmärtämään yhtäläisyyksiä, eroja ja vaikutuksia jokaisen, ja varmasti auttaa tekemään oikeita päätöksiä oman pyrkimys.

Mikä on DBA?

DBA on oikeastaan ​​lyhenne sanoista 'liiketoiminnan kuin'. Se on termi, jota käytetään viittaamaan kuvitteellinen nimi, jolla yrityksen annetaan toimia. Esimerkiksi yrityksesi virallinen nimi on 'Jason Clark', mutta haluat käsitellä yrityksen nimellä 'Jason' s Computer Shop ', vuoksi antaa sille houkutteleva nimi houkutella asiakkaita. Siksi täytyy jättää DBA.

Mikä on LLC?

LLC on itse asiassa lyhenne sanoista 'osakeyhtiö'. LLC edellyttää, että samanlainen yhtiö, luotto- tai velkasaatavina LLC saa pidetään vastoin sen varat, eikä yksittäisiä omistajia. Yksittäiset omistajat eivät voi olla vastuussa käytettäessä LLC.

Vastuu Protection: LLC vs. DBA

Koska DBA on vain pseudo-nimi olemassaolevalle liiketoimintakokonaisuus, sen ei 't tehdä itse yritykselle erillisenä yksikkönä, joten se ei pysty suojelemaan omistajalle henkilökohtaisesta vastuusta. Kanssa LLC kuitenkin, omistaja on koskaan katsonut henkilökohtaisesti vastuussa, koska itse liiketoiminta on erillinen yksikkö.

Trademark ProtectionKun kyseessä on LLC, liike omistajat on yksinoikeus niiden tuotemerkillä niiden tilassa. Muita asioita ei voi olla sama nimi. Jossa DBA kuitenkin lukuisia yritykset voivat toimia samalla pseudo-nimi, samassa tilassa.

verot

LLC, vaikka kytkemättä vastuuseen, omistaja ei kuitenkaan pidetä erillisen verotettavan osa. Samanlainen DBA, omistajien on yritystuloja tulojen niiden veroilmoitusten.

DBA ja LLC kahta perustyyppiä terminologia että on selkeästi ymmärrettävä pystyä sietämään oikea liike; molemmilla on omat etunsa ja haittansa.

Yhteenveto:

1. LLC tarkoittaa 'Rajavastuuyhtiö', kun taas DBA tarkoittaa 'liiketoimintaa nimellä'.

2. LLC omistajat Aren 'T vastuuseen mistään luottojen tai velkojen hänen / hänen yritykselle aiheutuu, koska se' s erillisen yksikön, kun taas DBA omistajat kantavat täyden vastuun, ja ovat vastuussa kaikki hänen / hänen yritys 'varat ja velat.