Ero palkkatulotPalkkojen vs Palkka

Ero Palkansaajien määrittelee yli kuinka paljon voit päätyä tekemään vuodessa. Käytämme termejä usein kuvaamaan eroja tyyppisissä töissä, sekä mikä on todella lasketaan lopullinen.

Palkat maksetaan yleensä tunnissa. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy olla läsnä ja työskentelevät voidakseen maksaa. Suurimman osan ajasta, töissä eivät ole niin kattava, kun se tulee asioita, kuten maksetaan lomat, tai maksettu sairauspäivien. Palkansaajat usein luopumaan maksaa hyvillään tulleen myöhään, puuttuu päivä, tai ottamalla loma.

Palkka tarkoittaa sitä, kuinka paljon saat maksetaan vuosittain. Palkansaajista harvoin lävistämään kelloa, tai pitää tarkkaa kirjaa niiden tuntia, koska heille maksetaan suorituskyvyn sijaan tunti. Palkansaajat ovat paljon todennäköisemmin maksaneen sairauspäivien ja maksetut lomat, ja eivät ole tiukasti maksaa myöhässä tai hyvillään ajoittain.

Palkka voidaan myös laskea suhteessa muihin kuin rahaa. Jotkut yritykset pitävät korvausta asioita, kuten sairausvakuutus osana palkasta. Voit jopa löytää joitakin yrityksiä sekoittamalla koulutuksen ja eroraha osana palkasta paketin.

Historiallisesti me viittaavat usein käsityötä työpaikkojen töissä, ja ammatti työpaikkojen palkattuina kantoja. Palkansaajat ovat todennäköisesti löytyy tehtävissä suuri vaihtuvuus, kun taas palkat osoitetaan usein kantoja, joilla on alhainen vaihtuvuus.

Me annamme palkan tunneittain maksu. Me annamme palkkaa paketteja. Saatat huomata, että saat peruspalkka, optio, eläke, hyödyt, ja bonuksia palkkaa paketti.

Palkat ovat todennäköisesti voida lisätä lisätuet. Jos työtä 50 tuntia viikon, voi saada ensimmäisen 40 tuntia normaali taksa, ja vielä 10 tuntia 1 ?? kertaa normaali taksa. Palkansaajista ei useinkaan annetaan mahdollisuus saada maksettua ylimääräistä lisätuntia.

Yhteenveto:1. Palkansaajat ovat tuntipalkkaa.

2. palkansaajista maksaa vuoteen.

3. palkansaajista saavat yleensä paid silloin kun ne eivät toimi.

4. Palkansaajien usein luopua maksaa aikaa pois.

5. Palkat ovat usein lasketaan paketteja.

6. Palkansaajien saat maksaa enemmän työtä yli 40 tuntia viikossa.

7. Palkka työntekijät ovat harvoin tarjotaan ylityökorvauksia.