Ero ALV ja myyntivero ALV vs Myyntiveroasteet

ALV ja liikevaihtovero ovat kaksi eri muotoja kulutusverot. Ne ovat kuitenkin erilaisia ​​menetelmiä, jossa ne peritään kuluttajille.

arvonlisävero
'ALV' tarkoittaa 'Value Added Tax.' Se on eräänlaista välillinen vero, joka on määrätty tuotteita tai palveluja eri vaiheissa valmistus. Veron maksaa valtiolle suoraan tuottajalta, ja kustannukset siirretään kuluttajalle. Se on kuluttaja, joka on lopulta maksettava arvonlisäveroa. Arvonlisäys tahansa tuotetta voidaan laskea myyntihinta vähennettynä hankinnasta ja muita veronalaisia ​​eriä. Arvonlisävero kannetaan tuontitavaroista sekä kotimaisia ​​tuotteita.

Arvonlisäverojärjestelmän tehokkaasti kattaa kysymyksiä laskussa ja veron hyvityksiä, jotka aiheuttavat hinnan nousu kuluttajien tasolla. Soveltamisala ohita veron maksu on vähiten mahdollista tässä järjestelmässä, koska perimä vero kaikilla tasoilla tavaroiden tuotanto. Tämä järjestelmä verojen maksamisesta liittyy paljon kaivattua avoimuutta ja on helppo ymmärtää.
ALV on eräänlaista kulutusvero. Yksi haitoista on, että se edellyttää laajoja käsittelyä tilejä. Tämäntyyppinen verorakennetta käytetään kaikkialla maailmassa, mutta silti ei käytetä Yhdysvalloissa. Arvonlisäverojärjestelmän välilliset verot saattavat aiheuttaa joitakin rajoituksia viitaten kehitysmaihin.Myyntivero
Sales kannetaan aikaan oston tuotteita tai palveluita. Vero on helppo laskea, ja kuluttaja tietää hyvin, kuinka paljon hän joutuu maksamaan veron. Määrä liikevaihtoveron voidaan lasketaan prosenttiosuutena veron myyntihinnan suuruudella. Vero kerätään kuluttajaa myyjän ostohetkellä. Myyjä myöhemmin siirtää veron vastuussa valtion virasto. Myyntivero on helppo laskea, koska ne veloitetaan lopullisesta määrästä.
Verot ovat tiukkoja sääntöjä noudattaa. Ihannetapauksessa nämä verot olisi vaikea välttää, on korkea Aste, ja on helppo kerätä. Mutta tilanne on todella erilainen. Myyntivero on erittäin korkea välttäminen.
Liikevaihtovero on myös eräänlaista kulutusvero.

Yhteenveto:

1. arvonlisävero kannetaan sekä tuottajan ja kuluttajan kun myynti kannetaan vain loppukäyttäjälle.
2. ALV sisältyy hankala kirjanpito vaikka myyntivero liittyy yksinkertaisempi kirjanpito.
3. ALV levitetään eri vaiheissa tuotannon aikana liikevaihtovero levitetään kokonaisarvon oston.