Ero Alpha Kappa Alpha ja Delta Sigma ThetaAlpha Kappa Alpha vs Delta Sigma Theta

Jokainen opiskelija innokkaasti koulun toimintaan harkitsisi liittymistä organisaatioita. Organisaatiot voivat olla joko akateemisia tai oppimäärään. Esimerkkejä akateemiset organisaatiot ovat tieteen ja matematiikan klubeja sekä Math Olympiad ja keskustelu joukkuetta. Oppimäärään organisaatiot, toisaalta, ei ole liitetty mitään akateemista aiheesta. Nämä järjestöt keskittyvät opiskelijan muodostumista, hyväntekeväisyyteen tai uskonnollisiin tavoitteisiin, ja joskus jopa erityisiä aatteet. Fraternities ja sororities kuuluvat extracurricular organisaation luokka.

Fraternities ja sororities ovat tunnettuja herättää veljeys tai sisaruus kannustamalla jäsentensä totella sääntöjä, seuraa hierarkia, ja ääni ulos lausuntoja suosituista asioista. Monet tällaiset organisaatiot on tunnustettu, koska niiden panos yhteiskunnan. Aina tärkeitä miehiä tai naisia ​​ja esitteli yleisölle, niiden jäsenyydestä veljeys tai naisopiskelijayhdistys on myös huomattava. Kuitenkin jotkut organisaatiot ovat myös surullisen vaativat niiden acolytes käymään hämärtymistä toimintaan. Hämärtymistä on mielletään vihkimysriittiin jossa jokainen acolyte pitäisi voittaa haasteita, jotta voidaan tunnustaa 'veli' tai 'sisar' in veljeys tai naisopiskelijayhdistys. Hämärtymistä aiheuttaa vammoja tai joissakin tapauksissa jopa kuoleman. Acolytes jotka selviytyvät hämärtymistä tullut täysi järjestön jäsenet, ja annetaan mahdollisuus osallistua tuleviin hämärtymistä toimintaan. Hämärtymistä pidetään barbaarisia ja halveksittava ihmisen-oikeuksia ajavat ryhmät. Valitettavasti se ei poistu nykyään, koska se nähdään perinteen edes näkyvä fraternities ja sororities.

Alpha Kappa Alpha ja Delta Sigma Theta ovat kaksi merkittävää sororities jotka ovat keränneet hyvän maineen vuosien varrella. Ero näiden kahden välillä johtuu siitä, että Alpha Kappa Alpha tuli ensin. Naisopiskelijayhdistys perustettiin vuonna 1908, Howard yliopistossa. Kuitenkin viisi vuotta myöhemmin, jotkut jäsenet Alpha Kappa Alpha irtautui ja muodostivat Delta Sigma Theta. Delta Sigma Theta jäsenet muodostivat omat perinteensä, mottoes, ja värit täysin riippumaton Alpha Kappa Alpha. Tämän seurauksena on aina ollut ystävällinen kilpailu kahden organisaation välillä.

Jos 'uudelleen naispuolinen opiskelija kiinnostunut ostamaan jäsenyyden joko Alpha Kappa Alpha tai Delta Sigma Theta, se olisi hyvä idea osallistua tilaisuuksiin joko naisopiskelijayhdistys. Tällä tavalla voit on idea miten asioita ajetaan että naisopiskelijayhdistys. Molemmat sororities ovat tunnettuja puolustamalla sosiaalisia syitä ja edistää hyväntekeväisyysjärjestöt, toisin kuin muut sororities joissa keskitytään pelkästään sisaruudesta ja säilyttää sosiaalinen status quo tietyllä yliopistossa. jäseneksi joko Alpha Kappa Alpha tai Delta Sigma Theta tarkoittaa eliniän sitoutuminen tiettyyn ideologiaan ja täyttävät tavoitteet. ottaa sorority voi olla eduksi yliopistolla. Useimmat opiskelijat liittyä sororities saavuttamiseksi tunnetta, ja tavata uusia ystäviä samoin. Hyvä sororities kuten Alpha Kappa Alpha ja Delta Sigma theta pitävät kokouksia ja vaalia niiden jäsenet jopa yli college.

Yhteenveto:1. Alpha Kappa Alpha ja Delta Sigma Theta ovat näkyvästi sororities.

2. Alpha Kappa Alpha muodostettiin vuonna 1908 Howard yliopistossa. Viisi vuotta myöhemmin, jotkut jäsenet sorority irtautui ja perusti Delta Sigma Theta. Tämän seurauksena, ystävällinen kilpailu aina ollut kahden sororities koska niiden yhteinen alkuperä.

3. Osallistuvat tilaisuuksiin joko sorority antaisi yksi yleiskuvan miten naisopiskelijayhdistys toimii yhdessä sen ideologian ja tavoitteita.

4. Keskeiset sororities yleensä mukana sosiaalisen toiminnan ja hyväntekeväisyyteen, toisin kuin pienet sororities joka ainoastaan ​​keskittyä sisterhood ja säilyttää sosiaalinen status quo yliopistossa.