Ero Aviomies ja vaimoAviomies vs Vaimo

Vuonna suhde miehen ja naisen, kun molemmat päättävät mennä naimisiin jälkeen seremonioita, joita pidetään voimassa lain ja yhteiskunnan ihminen tulee miehen ja naisen tulee vaimo. Käsite mies ja vaimo on yhtä vanha kuin käsite avioliitosta.

aviomies
On monipuolinen kulttuurin ja yhteiskunnan maailmassa, joilla on erilaiset sosiaaliset velvoitteet hyväksynyt aviomiehet ja vaimot. Joissakin kulttuureissa, aviomies voi olla monta vaimoa. Tätä kutsutaan moniavioisuutta. Monissa kulttuureissa, vain yksi vaimo yhdelle miehelle ja yhdelle miehelle yhteen vaimo pidetään laillisena jota kutsutaan yksiavioisuus.

Perusvelvoitteesta miehen, muinoin oli säätää ja suojelemaan hänen perheensä mukaan lukien hänen vaimonsa ja muut perheenjäsenet sekä eläimiä ja maata. Alkuperä sanan 'mies' on johdettu Lähi Englanti sana 'huseband', joka tuli Old Englanti 'husbonda', joka ensisijaisesti alkunsa muinaisskandinaavi sana 'husbondi.' Kun me hajota tätä sanaa, se viittaa 'hus', joka tarkoittaa 'talo' ja 'buandi', joka oli läsnä partisiipin sanan 'bua', joka tarkoitti 'asua,' joka tarkoittaa 'isäntä'.

Aviomies on pohjimmiltaan mies, joka on ollut avioliitossa ja on vaimo avioliiton jälkeen. Mies kutsutaan miehensä vain, kun hän pysyy naimisissa hänen puolisonsa tai hänen vaimonsa. Nykyaikana jos avioliitto ei toimi ja puolisot ovat eronneet, aviomies kutsutaan entinen aviomies eikä vain aviomies. 'Aviomies' viittaa mies, joka pysyy naimisissa ja on velvollinen institutionaalisuudesta roolit mies, joka on naimisissa.

Sana 'mies' tarkoittaa myös 'johtaja, säilyttää, hallita, jne.', Mutta tässä artikkelissa me keskustelemme sen merkityksen suhteessa avioliiton ja hänen puolison 'vaimo.'Vaimo
'Vaimo' tarkoittaa naista, joka menee naimisiin laillisesti miehelle, joka tulee miehensä, ja hän tulee vaimo miehen. Alkuperä sana 'vaimo' on germaaninen sanasta 'wibam', joka tarkoitti 'nainen.' Lähi Englanti sana 'wif' käytettiin. 'Vaimo' liittyy lähemmin nykyaikaisen Saksan sana 'Weib', joka taas tarkoittaa 'nainen.'

Velvoitteet vaimon kohti miehensä ja hänen perheensä ovat erilaisia ​​eri kulttuureissa ja eri yhteiskunnissa. Nykyaikana nainen kutsutaan vaimo vain, kun hän pysyy naimisissa miehensä. Jos puolisoilla on avioero, nainen kutsutaan ex-vaimo eikä vain vaimo.

Yhteenveto