Ero kuolemanleirejä ja keskitysleirienDeath Camps vs keskitysleirejä

Kuolema Camp on paikka, jossa yksilöt ovat kollektiivisesti lähetetään tapetaan, mahdollisimman pian saapumisen jälkeen. Keskitysleiri on paikka, jossa yksilöt pidetään ja hyödynnetään kaikin mahdollisin tavoin. Heille annetaan orja kaltainen työolosuhteet, ja ruoka / vesi on rajallinen; kidutus ja kipu on sijansa.

Varhaisimmat ja suurin kuolemanleiri aloite on ollut ristiretket, jossa ihmiset olivat yksinkertaisesti teurastettiin ensi silmäyksellä. Yli 52 miljoonaa ihmistä kuoli näissä pimeällä keskiajalla. 'Camp' on keksintö Yhdysvallat. Vuonna 1700 'on siinä murhattu ja orjuuttanut jäsenten Cherokee Tribe, ja teki heistä marssivat 1400 mailia Oklahoma. Sitten myöhemmin, sama asia Etelä-Afrikassa, vastaan ​​alkuperäiskansojen Afrikkalainen ihmiset, Britannian, ja sama julmuudet olivat myös toistuva American sotilaat vastaan ​​Japanin kansalaisia ​​WW2.

Kummassakin tapauksessa ihmiset saapui seurauksena on vallannut vieraan vallan, tai POW taistelevat sotilaallinen sota. Olosuhteet voitti 't voidaan mukaan Geneven ollenkaan. Paikat, joissa lakeja noudatetaan, kutsutaan POW leireille tai sotavanki leireillä, ja nämä paikat ovat yleensä täynnä vastakkaisia ​​sotilaat. Kun tulitauko, kaikkien osapuolten vaihto sotavankien. ne, jotka ovat valitettavia, eikä vaihdettu vuoksi ollut saatavilla sotavankien puolellaan, jotka sitten lähetetään, mitä voitaisiin kutsua joko Death Camp tai keskitysleiri, riippuen nopeudesta, jolla elimistö, samoin kuten sielusi, ovat revitty. Ihmiset päästäisiin Death Camp kuin heterogeeninen ryhmä, eli mitään lajittelua tai puhdistusta ei tarvita, ja ne ovat yksinkertaisesti tapetaan heti niiden saapumisen useita mahdollisia keinoja '' aseet, aseet takaisin pään, massa mestausta kun he ovat polvillaan, on sijoitettu hautoja ja sytytettiin tuleen, jne Joukkohautoja yleensä merkkinä hylätyssä kuoleman tai keskitysleiri.

Tällä keskitysleiri saapuminen on erilainen. Ihmiset ovat ensinnäkin jakaa ryhmiin. Sitten ne luokitellaan edelleen erilaisia ​​työ- tyyppejä, ja määrätty tiukka tehtävät, jotka ovat aina vartioivat aseistetut sotilaat, jotka voisivat slam aseen kahvalla henkilön 's temppeli hetken' varoitusajalla. Useimmat vangit at keskitysleiri on riisuttu alasti saapuessa, ajeltu täysin, laittaa alle korkea painostettiin vesijohto, ja sitten suihkussa germisidinen jauhetta. Sitten ne annetaan tunnistamista univormuja ja otettu pankot. Höyläämään on tarpeen kasvun estämiseksi täitä, joka aina infests sellaisiin paikkoihin missään osassa tai maahan maailmassa.Yhteenveto:

1. Pysyminen elossa Death Camp on lähes mahdotonta, ellet rekrytoidaan auttaa tuhota muita oman klaanin.