Ero Queer ja GayQueer vs Gay

Onko eroa queer ja homo? Käytännön käyttö, kukaan tulee kahteen queer ja homo '' erilaisina termejä. He ajattelevat queer olla homo ja homo on homo. Alkuperäisessä terminologiaa, queer ja homo ovat erilaisia.

Sanakirja mukaan queer on outo ja homo on melko tai onnellinen. Gay on adjektiivi ja Queer substantiivi. Mutta nämä kaksi termiä käytetään enemmän homoseksuaalisessa yhteydessä. Kun tarkastellaan kahden sanan homoseksuaalien yhteydessä termejä '' queer ja homo '' viittaa samaan.

Useimmat homo tai lesbo ihmiset ajattelevat queer olevan sanan loukkaus. ? Nämä homoseksuaali ihmiset eivät halua niitä on käsiteltävä niin homo. He ajattelevat queer on sana, joka on varsin loukkaavaa.

Queer tarkoitetaan ihmisiä, jotka eivät sovi stereotypioita. Nämä ihmiset voivat olla biseksuaali, transgender tai metrosexual. Mutta homo viittaa aina miehiä, jotka tuntevat vetoa samaa sukupuolta.Queer on sana, joka on löytänyt paikkansa Englanti kielellä aikana 16-luvulla. Se liittyi Saksan sana 'quer', joka tarkoitti 'suorassa kulmassa, vastapäätä tai poikittainen'. Se on mainittu myös sana, joka tarkoitti epätavallista tai outoa.

Gay löytänyt paikkansa Englanti kielellä aikana 12-luvulla. Se on johdettu Vanha ranskalainen sana gai, joka katsotaan peräisin Saksan. Alussa homo käytettiin yleisesti, koska se oli tarkoitettu ollessa kirkas, huoleton ja iloinen. Mutta aikana myöhään 17th century, homo oli sana, joka tarkoitti riippuvaiseksi nautintoja.

Yhteenveto

Sanakirja mukaan queer on outo ja homo on melko tai onnellinen.

Kun tarkastellaan kahden sanan homoseksuaalien yhteydessä termejä '' queer ja homo '' viittaa samaan.

Useimmat homo tai lesbo ihmiset ajattelevat queer olevan sanan loukkaus. ? Nämä homoseksuaali ihmiset eivät halua niitä on käsiteltävä niin homo.

Queer on sana, joka on löytänyt paikkansa Englanti kielellä aikana 16-luvulla. Se liittyi Saksan sana 'quer', joka tarkoitti 'suorassa kulmassa, vastapäätä tai poikittainen'.