Ero MRCP ja PLABMRCP vs PLAB

Lääkärit, jotka eivät ole kansalaisia ​​Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta ovat kiinnostuneita työskentelemään GB on otettava Professional ja kielellisen Assessment Board (PLAB) tentti ja olla jäseniä jäsen Royal College of Physicians (MRCP).

PLAB on kaksi osaa, osa 1 ja osa 2. Osa 1 koostuu monivalintakysymyksiä (MCQ). Tarvittava valmisteluaika tähän osaan on kolme kuukautta. Tentti suoritetaan lukuisissa eri puolilla maailmaa. Kattavuus tämä osa löytyy seuraavista kirjoista: Oxford Hand Book Kliininen PLAB Digest: MCQ kirja keskusteluja, ja Oxford Handbook of Clinical Specialties. Toinen osa PLAB tentti on kliininen. Tarvittava aika valmiste on kahdesta kolmeen kuukautta. Toisin kuin ensimmäinen osa, joka tehdään ympäri maailmaa, tämä osa toteutetaan vain General Medical Council rakennuksessa Lontoossa. Suositeltu lukeminen voi tulla kirjoista 'London PLAB' ja 'PLAB helpoksi.' Kursseja tarjotaan myös kaupungeissa GB varten PLAB 2. Online sovellus on myös mahdollista. Tunnettuja kurssit ovat PLAB Trainers Lontoossa, NHS ammattilaiset Preston, PLAB Masters Lontoossa, ja Lontoon PLAB Birmingham.

Syöttäminen PLAB tentti ei takaa pätevyys tai työpaikka. Uusi maahanmuutto sääntöjen mukaan Euroopan ulkopuoliset lääkärit eivät koulutetaan jopa junior tasolla. PLAB on vain arvio siitä, onko lääkäri toisella mantereella pystyy toimimaan lääkäri niiden sijainnin. Ohitettuaan PLAB, toinen koe on otettava. MRCP tarvitaan, jotta lääkäri voi edetä toiselle tasolle erikoistumiskoulutusta.

MRCP Britanniassa sijaitseva koostuu kolmesta osasta; Osa 1, 2 ja 3. Ensimmäinen ja toinen osa ovat kirjalliset kokeet. Nämä kaksi osaa voidaan ottaa useita kertoja, mutta PACES tentti, joka on viimeinen osa otetaan turvaamiseksi jäsenyyden, on otettava enintään kolmesti. Jos lääkäri ei tehnyt 't läpäisevät PACES tentti, hän / hän on otettava osa 2 uudelleen.

MRCP Osa 1 Tentti koostuu kahden paperilla. Jokainen paperi on 100 McQ sisään 5 valintoja. Ehdokas on valittava paras vastaus valintoja. Suositeltu aika on noin kolme kuuteen kuukauteen. Suositeltava lukemat ovat: 'Basic Medical Sciences MRCP Part 1' by Easterbrook, Philippa ja 'Essential Versio Notes for MRCP' kirjoittanut Philip A. Kalra.

Toinen osa MRCP tentti on kahden päivän tutkimus, joka on muodossa kolmen paperit. Kaikki paperit koostuvat 100 MCQ. Kliiniset skenaariot voidaan sisällyttää tentit. Piirroksia se voi yhtä hyvin olla mukana. Aika vaatimus tämä osa on noin kolme kuuteen kuukauteen. 'Rapid Review Kliininen' Sanjay Sharma ja online-arvioita voidaan lukea. Käytännössä sovellukset voivat myös olla hyödyllistä, että ehdokkaita.

PACES tentti tarvitsee kliinisen kokemuksia. Aika vaatimus on sama, joka on kolme tai kuusi kuukautta. Suositeltava lukemat sisältävät 'PACES varten MRCP' Tim Hall ja 'tuki on MRCP PACES' osat 1 ja 2 Ryder ja Mir. Kurssit PACES joita tarjotaan GB Tämä sisältää: Ealing PACES Course, Kings College PACES Course, vauhti Ahead, Pastest kurssi PACES, Lancashire Askellajit Course, Hammersmith askelta Course ja Guys and St. Thomas PACES Course.Yhteenveto:

1. Muut kuin Euroopan lääkäreiden on otettava Professional ja kielellisen Assessment Board (PLAB) tentti ja olla jäsen jäsen Royal College of Physicians (MRCP) ennen harjoittamasta ammattiaan GB

2. PLAB on kaksi osaa, osa 1 ja osa 2. Osa 1 on monivalintakysymyksiä (MCQ). Tarvittava valmisteluaika tähän osaan on kolme kuukautta. Tentti suoritetaan lukuisissa eri puolilla maailmaa. Toinen osa PLAB tentti on kliininen. Tarvittava aika valmiste on kahdesta kolmeen kuukautta. Toisin kuin ensimmäinen osa, joka tehdään ympäri maailmaa, tämä osa toteutetaan vain General Medical Council rakennuksessa Lontoossa.

3. Syöttäminen PLAB ei takaa pätevyys tai työpaikka.

4. Ohitettuaan PLAB, toinen koe on otettava. MRCP tarvitaan, jotta lääkäri voi edetä toiselle tasolle erikoistumiskoulutusta. MRCP Britanniassa sijaitseva koostuu kolmesta osasta; Osa 1, 2, ja 3. Ensimmäinen ja toinen osa ovat kirjalliset kokeet. Nämä kaksi osaa voidaan ottaa useita kertoja. Kuitenkin PACES tentti, joka on viimeinen osa otetaan turvaamiseksi jäsenyyden, on otettava enintään kolmesti.