Ero pastori ja pastoriPastori vs Reverend

Ihmiset usein ovat hämmentyneitä siitä, miten soittaa johtaja heidän hengellistä toimintaa C se tulee olemaan 'pastori' tai se on 'pastori'? Useimmat seurakuntayhteisössämme seuraajia tekevät usein virheen vaihtosidelankoja nämä kaksi nimikettä uskonnollisten otsikoita, koska ne näyttävät olevan synonyymejä. Tämä on täysin ymmärrettävää, koska nämä kaksi etiketit ovat niiden yhtäläisyyksiä. Huomaa kuitenkin, että 'pastori' ja 'pastori' on myös niiden erot.

Mukaan sanakirjaan, pastori määritellään ministeri tai pappi vastaa kirkon. Hän voi myös olla henkilö antaa Sielunhoitotyötä ryhmälle uskovia. Toisaalta, pastori viittaa otsikon tai alustava kaikille, jotka on jäsen papiston.
Sekä pastori ja pastori voi olla vaikutusvaltainen kirkkoon. Kuten johtajat, ne voivat toimia opettajina, ja ne voidaan antaa mahdollisuus tarjota sunnuntai saarnat ja antaa tutkimukset lapsilla ja aikuisilla eri Raamatun opetusten mukaan.

Tämän lisäksi, nämä johtajat odotetaan tehdä itsensä mallikas kuin mahdollista roolimallina yhteisölle ja esimerkkeinä siitä, miten elää elämää keskitetty Raamatun opetusten mukaan. Ne vastaavat myös tehdä tekoja tarkoitettu suoritus ja kasvua kirkon 'näkemykset, tavoitteet ja periaatteet.
Koska päämiehet hengellinen yhteisö, ne voivat toimia ohjaajat, jotka antavat hyviä neuvoja niiden seurakuntalaisten tilanteista riippuen, onko se voi olla aviomies-vaimo ongelma tai teini vaikeuksia. Pastorit ja pastorien, samalla olisi palvelijoita ja auttaa tarvitsevia ja heikommassa asemassa olevien kautta fundraisers tai yksinkertaisesti rohkaisun sanoja.

Erot pastori ja pastori, kuitenkin, voidaan tehdä katsomalla funktiona näitä merkintöjä, kun ne on kiinnitetty tietty nimi.
'Pastori' on osoitettu substantiivi, tai erityisesti henkilö, johtaja tai ministeri kirkon. Toisaalta, 'pastori' mukaan sanakirjaan, on adjektiivi, osoitetun kunniallisen henkilölle, joka on sen arvoinen, että arvostetun. Sitä käytetään otsikko kunnioittamisen sovellettu tai etuliitteenä nimen jäsenenä papiston tai uskonnollisen järjestyksen.
'Pastori' on funktio tai ammattiin kun 'pastori' on kunniallinen otsikko. Esimerkiksi Smith, ministeri kirkon, voidaan kutsua 'Pastori Smith', jos olet viittaavat hänen asemaansa johtajana kirkon, mutta voit myös soittaa hänelle 'Reverend Smith', jos käsittelemme häntä suhteen ja kunniaa, sama 'Honorable Smith.' Yhteenvetona se ylös, voit soittaa hänelle 'pastori pastori Smith.'Jopa jotkut uskonnolliset ryhmät ihmetellä, miksi ihmiset kutsuvat pastorit pastorien kun jopa Raamattu väittää, että sana 'pastori' käytetään vain kerran:
Ps 111: 9
'Hän lähetti lunastuksen kansaansa, hän sääti liittonsa ikuisesti. Holy ja peljättävä on hänen nimensä.'
Mutta yksi teoria seurakuntaa käytöstä 'reverend' eikä 'pastori' syntyi ja sitä käytettiin laajalti. Sana 'Reverend' mainitaan Raamatussa viittaa Jumalan nimeä. Siten antaa kunnia pastoreiden on yksi henkilöistä Jumalaa lähinnä, niitä kutsutaan pastorien.
Kuitenkin Englanti kielioppi jätetään huomiotta sanan 'pastori' stand-alone substantiivi, onko yksikössä tai monikossa, vaikka se voidaan hyväksyä epävirallisessa kielillä.

Yhteenveto:

1. 'pastori' on substantiivi. Hän on ministeri tai pappi vastuussa kirkon. Hän on henkilö, jolla on Sielunhoitotyötä useiden henkilöiden.
2. 'pastori' on adjektiivi. Se on otsikko ennalta jäsenelle nunnakuntien. Se viittaa ominaisuuksia papiston.