Ero Wizard ja WarlockOhjattu vs Warlock

Differentioimalla velho peräisin ohjattu toiminto saattaa olla kova aivan erityisesti jos pyytää useista lausuntoja eri henkilöitä. Jotkut saattavat jopa sekoittaa näitä kahta muihin maallinen maaginen olentoja kuten noita, maagi, ja velho. Kuitenkin molemmat henkilöt käyttävät magiaa käsitöitä.

Päällimmäisenä, 'Velho' on termi, jonka historia alkuperä juontaa pidempi kuin termi 'ohjatun'. Se tulee vanhan Englanti sana 'waerloga', joka käännettynä 'valan katkaisija.' 'Wizard' on Lähi Englanti alkuperää, joka tarkoittaa 'viisasta.' Tässä yhteydessä entinen on liittynyt tummempi luonne niiden läsnäolo on ajateltu olevan negatiivinen ja vahingoittaa olemassaoloa yhteisössä. Ne koetaan olevan taipuvaisia ​​käyttämällä tumma taiteen ja pahoja loitsuja. Päinvastoin, velhot ovat ne, jotka tarjoavat viisaita neuvoja massoista ja joka kohottaa koodit moraalin ja etiikan.

Monet tarinat, jotka ovat fantasia luonteeltaan ovat ohjattuja, jotka auttavat suuret merkit saavuttamaan tavoitteensa. Vielä nykyäänkin ajatus velhoja on nyt käytetään ohjelmistojen (eli Microsoft Word) ohjaamaan käyttäjän miten edetä käyttäen tärkeitä toimintoja tällaisten.

To Medieval kristittyjä, jotka eivät anna selvää eroa näiden kahden otsikot, ne vain pitää sekä mies- magic harjoittajia. Warlocks toimii miespuolinen vastine noita, joka 'on melkein aina kuvassa olevan naisen. Ohjattu voi myös olla miespuolinen maaginen harjoittaja, joka harjoittaa alkemiaa. Hän käyttää loitsuja tai magic, joka näyttää uhmata fysiikan lakeja. Voidaan sanoa, velhojen käyttää taika että on paljon realistisempi kuin velhoja.Muissa yhteisöissä, kuten wicca kulttuuria termi 'Velho' merkitsee jotain hyvin loukkaavaa. Heille, joka on 'velho' on joku, joka rikkoi yhteisön koodin ja ehkä karkotettu tietyn noitapiiriin. Pidettäisiin sinänsä on erittäin loukkaavaa, koska ne antavat erittäin tärkeänä valansa tai valansa.

Pelimaailmassa, kaksi merkkiä ovat hyvin erilaisia. Niiden eroja vaihtelevat pelin osastosta toiseen, koska ero voi olla sellainen loitsu he heittivät taso taika niillä tai tehonlähteenä he 'uudelleen käyttäen. Siellä' s vieläkään mitään todellista sopimusta, joista yksi on mikä.

Yhteenveto:

1. Termi 'Velho' on vanhempi kuin termi 'ohjatun'.
2. Termi 'Velho' on Vanhan Englanti luonnon taas 'ohjatun' on Lähi Englanti.
3. Termiä 'Velho' on connoted tummempi ja paha merkki, kun taikurit pidetään yleensä hyvä magic harjoittajia.
4. Velho, mukaan Joissakin kunnissa on miespuolinen vastine noita ja on hyvin loukkaavaa otsikko, joka tarkoittaa henkilöä, joka rikkoi yhteisön koodia.