Ero diakonien ja EldersDeacons vs Elders

Suurin don 't tietää, että vanhin ja diakoni on kaksi eri henkilöä tai toimistoissa. Monet olettavat, että ne ovat samat tai että niiden välinen erotus ei ole niin merkittävä. On kuitenkin otettava huomioon, että nämä kaksi toimistot erityiseen Jumalan koska seurakuntaansa on tarkoitus antaa tai vastaavat eri yksilöiden erilaisia ​​lahjoja, erikoistuminen, ja kykyjä.

Yksi voidaan pitää kirkon vanhin jos hän on henkisesti kypsä. Tämä tarkoittaa, että hän on vaalittava tai esitetty tarkoituksena on palvella Herraa. Tämä ei kuitenkaan merkitse sitä, että jos joku on jo riittävän vanha kuin hänen 50s tai 60s, että hän on välittömästi pätevä tulla vanhimmaksi. Näihin henkilöihin tulisi olla kuin apostolit ja profeetat, jotka ovat vuosien kokemus hengellisen ministeriön.

Vanhimmat ovat overseers kirkon. Termi 'vanhempi' liittyy kreikan sanasta 'episkopos', joka viittaa toimistoon piispan ja henkilö, jolla tähän tehtävään. Ne tehtävänä on tukevat, rohkaisevia, ja ohjaavat pienempi toimisto diakonien.

Diakonit ovat tehtävänä on avustaa pastori syöttämällä vähemmän onnekkaita, ottamaan vastaan ​​kirkkorakennus, tavaroiden jakelu- ja jopa auttaa käsitellä leskiä. Heidän läsnäolonsa antaa aikaa pastori tehdä muita toimenpiteitä, kuten rukous ja paasto. Jälkimmäinen olivat niitä, jotka nimitetty diakonien kirkon yleensä. Diakonit ovat palvelijoita kirkon. Ne on kutsuttu esille hengelliseen palveluun.Vuonna kirjoitusten Apt, Paul uudeksi pastorien valvomaan kirkon. Erityisesti 6 luvun jakeessa 2, todetaan, että 'Niin ne kaksitoista kutsuivat kokoon opetuslasten joukon heille ja sanoi, se ei ole syy, että me Jumalan sanan, ja palvella taulukoita.' Termi 'palvelevat' käytetään viitaten erityisesti 'diakonos.' Se on kreikkalainen sana, joka tarkoittaa 'tarjoilija tai hoitaja', johon otsikko 'diakoni' on johdettu.

1. Timothy 3 luvun pätevyys joko vanhempi tai diakoni eivät vaihtele kovin paljon, koska se mainitsee enemmän merkki pätevyyden sijasta roolikuvaukset. Kaksi (vanhempi tai diakoni) pitäisi olla kunnioittava, on puhdas omatunto, pyhä, vieraanvarainen, uskollinen sana, eikä vahvasti sidoksissa rahaa ja viiniä.

Yhteenveto:

1. toimistot vanhemman ja diakoni ovat kaksi erillistä yksikköä.
2. Pastorit nimittää vanhimmat taas vanhimpia nimittää diakoneja.