Ero Enkelit ja demonitEnkelit vs Demons

Ensimmäinen kysymys, että joku voisi kysyä, jos enkelit ja demonit ovat olemassa. Enkelit ja demonit ovat olleet osa lähes kaikkien uskontojen myös kristinuskon, juutalaisuuden ja islamin.

Yksinkertaisesti sanoen, Angels pidetään hyvänä ja demonit pidetään paha. Enkelit ovat hyviä henkiä ja pidetään pelastajia ihmiskunnan taas demonit ovat pahoja henkiä, jotka houkuttelevat ihmiskuntaa langeta pahan säädökset. Kun enkelit ovat selkeitä henkiä, demonit ovat epäselviä henkiä.

Vaikka enkelit uskotaan tuoda vain hyvä ihmiskunnalle, demonit vain tuo haittaa. Enkelit kutsutaan Jumalan 's sanansaattajat ja niiden luomaa.? Demonit voidaan kutsua langenneita enkeleitä, jotka olivat kapinoineet Jumalaa vastaan.

Enkelit antavat rakkautta, ystävällisyyttä ja veljeyden taas demonit antavat vihaa ja julmuutta ihmiskunnan keskuudessa. Demonit uskovat kapinaan god.

Raamattu kuvaa enkelit monissa muodoissa. Alussa luku Hesekielin yksityiskohdat noin visio, jossa profeetta näki enkelit joka esiintyi liekkeinä kanssa useita kasvoja ja neljä siipeä. Jesaja on maininta 'serafin' kuusi siipeä. On toinen ryhmä tunnetaan kerubeja.Tunnetuin arkkienkelit ovat Michael, Rafael ja Gabriel ja tunnetuin kaari demonit ovat saatana, Asmodeus ja Azazel.

Enkelit tiedetään olevan suojelijoita viattomia ja uskollinen. Ne antavat jumalallinen kostoa. Enkelit tiedetään suorittaa monia tehtäviä, jotka on säilyttää järjestys maailmankaikkeuden ja myös kuroa umpeen kuilua ihmiskunnan ja Jumalan.

Demonit haluavat täydellinen kaaos maailmankaikkeuden. Ne eivät ole suojaimia, mutta vain purkajat. He haluavat välistä kuilua ihmiskunnan ja jumala.

Yhteenveto

Enkelit pidetään hyvänä ja demonit pidetään paha.

Enkelit ovat hyviä henkiä ja pidetään pelastajia ihmiskunnan taas demonit ovat pahoja henkiä, jotka houkuttelevat ihmiskuntaa langeta pahan säädökset.

Enkelit tiedetään olevan suojelijoita viattomia ja uskollinen. Enkelit tiedetään suorittaa monia tehtäviä, jotka on säilyttää järjestys maailmankaikkeuden ja myös kuroa umpeen kuilua ihmiskunnan ja Jumalan.

Demonit haluavat täydellinen kaaos maailmankaikkeuden. Ne eivät ole suojaimia, mutta vain purkajat. He haluavat välistä kuilua ihmiskunnan ja jumala.