Ero Uskonto ja teosofiaUskonto vs. Teosofia

Vaikka termi uskonto käsittää monia erilaisia ​​uskomuksia, teosofia on mystinen filosofinen ilmeen uskontoon ja sen sisällyttäminen jokapäiväiseen elämään. Teosofia luotiin vuonna 1875 Teosofiseen kanssa uskossa, että integroidun elämä uskonto, henkisyys, tiede ja filosofia johtaisi Absolute Jumalaa. Uskonto on yleistynyt termi annetaan joukko uskomuksia siitä, mitä ajatellaan, henkinen ja pyhä. On alkuperäiskansojen uskonnot johdettu kulttuuristen ryhmien ja maailman uskonnot. Viime aikoina on kasvanut mielenkiinto uusi aika uskontoja jotka ovat äskettäin kehitettyjä harjoitellaan uskontoja.

Uskonnot erotellaan eri ryhmiin, kuten kristinusko, juutalaisuus ja hindulaisuus. Jokaisella uskonnolla on oma uskomukset, opetukset, ja ajatukset on päästä henkisesti korkeammalle. Teosofit uskovat, että jokainen uskonto on uskomuksia joka johtaa lopulta korkeampi voima. He uskovat jotkut katolinen opetuksia, jotkut buddhalaiset opetukset, vaikka jotkut Baptist opetuksia, joissa kaikissa on ajatus siitä, että se on tapa ehdoton johtaja kaikkien uskontojen. Vaikka ei ole mitään oikeaa tai väärää uskontoa, jotka ovat uskonnollisia tyypillisesti tuntuu uskonto, jossa he uskomus on henkisesti tapa valaistumiseen, paratiisi, tai taivas. Jokainen uskonto on myös symboli, joka edustaa niiden nimellisarvo, mukaan lukien ristit tai tähti David. Teosofia on samanlaisia, että heilläkin on selvä symboli, mutta tämä sisältää symbolit muiden uskontojen eri tavoin. Alapuolella tämä seos ovat sanat 'ei ole Uskonto Kuolema Truth'.Lukumäärä uskonnollinen seuraajia on paljon suurempi kuin teosofien. Suurin uskontokuntia kuuluvat kristinusko, islam, buddhalaisuus, ja hindulaisuus kanssa selvästi yli miljardin seuraajia jokaiselle. Teosofia seuraajilla on paljon pienempi joukko seuraajia, jäsen numerot ovat tuhansia. Evoluutioteoria on vaihteli uskontojen ja teosofia. Jokainen uskonto on erilainen käsitys siitä, miten maa ja ihmiskunta tuli mitä se on tänään. Teosofia on seitsemän vaihetta, joka sisältää mytologia, kosmoksen, ja henkisyys luomaan maailmankaikkeuden. Lisäksi teosofia on kolme tavoitetta seuraajia uskovat Jotta olisi helpompi jumalallista itse. Tavoitteena on luoda tasa-arvoisen yhteiskunnan kaikkien, tutkia kaikki luonto on tarjota, ja kannustaa tutkimusta tieteen ja filosofian. Uskonto ei ole kolme päätavoitetta kaikilla nimityksiä.
Vaikka on olemassa joitakin yhtäläisyyksiä uskonnon ja teosofian, erot ehdottomasti suuremmat yhtäläisyyksiä.

Yhteenveto:
1. Uskonto on henkilö 's henkinen uskomus, mikä on pyhää. Teosofia on filosofia sisällyttämisen uskonnon, tieteen ja hyve.
2. Uskonnot erotellaan eri ryhmiin (kristinusko, juutalaisuus, hindulaisuus, jne). Teosofit uskovat tiettyihin opetuksiin eri uskonnollisten ryhmien.
3. Ne, jotka uskovat uskonnon ylivoima teosofiaa seuraajia.
4. Evolution on seitsemän vaihetta varten teosofiaa seuraajia. Uskonnollisiin seuraajia evoluutioteorian vaihtelee kaikissa eri nimityksiä.