Ero juutalaisten ja hepreanJewish vs heprea

Jokainen maa ja jokainen kansakunta on omat ihmiset, kielen, uskonnon, ja kulttuuri, ja niitä kutsutaan eri nimillä liikaa. Otetaan esimerkiksi Israelin, esimerkiksi; niitä myös kutsutaan juutalaisten ja heprean.

'Juutalainen' on sana, jota käytetään viittaamaan kaikki, mikä liittyy kulttuurin ja uskonnon juutalaisia. Se sisältää kansalaisuudestaan, etniseen taustaan, uskontoon ja perinteisiin. Israelin valtio on perustettu juutalainen kansa, jonka ihmiset ovat Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin. Sana 'Juutalainen', josta sana 'juutalainen' on peräisin, tulee Lähi Englanti sana 'gyw', joka puolestaan ​​oli peräisin ranskan sana 'giu' tai 'juieu.' He kaikki johtui latinan sanasta 'Judaeus' tarkoittaa 'Juudean' tai 'maasta Juudean.' Alkuperä sana oli kuitenkin arameankielinen 'Y' huddai 'heprean sanasta' Yehudi ', joka on termi, jota käytetään viittaamaan jäsenenä heimon Juudan, neljäs poika Jacob.

Sana 'heprea', toisaalta, käytetään viittaamaan Aabrahamin siementä tai israelilainen. Sitä käytetään myös viittaamaan niiden kulttuurinen ja uskonnollinen siteet ja ne, jotka ovat kääntyneet juutalaisuuteen. Se on usein käytetään viittaamaan antiikin kanaanilaisten kielen Israelin, vaikka. Se on virallinen kieli Israelin valtion vaan käyttävät myös Samaritans ja muiden juutalaisryhmät. On olemassa monia muotoja hepreaksi: yksi on klassinen heprea jota käytetään rukouksen ja tutkimus; ja toinen on moderni heprea jota puhuu suurin osa juutalaisten ja virallinen kieli Israelissa.Sana 'heprea' tulee Lähi Englanti sana 'Ebreu', joka on peräisin Vanha ranskalainen peräisin latinan sanasta 'Hebraeus.' He kaikki tulivat aramean sanasta 'Ebrai' ja heprean sanaa '' Ibri ', joka oli yksi nimistä käytetään viittaamaan juutalaiskansan from' 'eber,' esi Abraham. Se oli termi, jota käytetään viittaamaan israelilaiset ennen valloitusta Kanaanin jälkeen ne tunnetaan israelilaisia. Vaikka sana 'heprea' on yhä käytössä viittaamaan israelilaiset, sitä käytetään viittaamaan niille, jotka käyttävät heprean kieltä.

Yhteenveto:

1. 'juutalainen' on sana, jota käytetään viittaamaan kaikki, mikä liittyy kulttuurin ja uskonnon juutalaiset taas 'hepreaksi' käytetään myös viittaamaan juutalaisille tai israelilaisia, vaan on myös nimi niiden kieltä.
2. 'juutalainen' on enemmän uskonnollinen konnotaatio vaikka 'heprea' ei.
3. Nykyään israelilaiset ovat useammin kutsutaan juutalainen sijaan Hepr joka oli termi, jota käytetään ennen valloitusta Kanaan.