Ero Varakkaat ja RichVarakkaat vs Rich

Kuka ei halua rikastua tai varakkaita? Jokainen ihminen haluaisi pystyä elämään vaurastuu ja ei tarvitse huolehtia siitä, mistä saada tarvittavia esineitä day-to-day elävät ja vaurastunut ja rikas.

Koska varakas on tila, jossa on runsaasti arvokkaita tavaroita, resursseja ja muuta aineellista omaisuutta. Se on, kun yksilö pystyy tarjoamaan perheensä ja itsensä kaiken, he tarvitsevat ja jää paljon enemmän ylellisyys. Se on synonyymi affluence, runsaus, ja runsaus. Henkilö tulee varakas ansaitsemalla sitä kautta työ- tai se voi periä vanhemmiltaan. Oli miten hän voi hankkia sen, että varakas tarkoittaa elämän helppous ja ylellisyyttä.

Varakas yksilö on hallussaan ominaisuuksia, kuten kiinteistöt, rakennukset, liike tilojen ja enemmän kuin-riittävä määrä rahaa, jota hän voi käyttää mitenkään parhaaksi näkee. Sana 'varakas' tulee pohja sana 'rikkautta', joka oli peräisin Lähi Englanti sana 'Wele', joka tarkoittaa 'hyvinvointi'. Sen ensimmäinen tunnettu käyttö Englanti kielellä oli 14-luvulla viitata varakkaita henkilöitä.

Toinen termi, jota käytetään kuvaamaan ihmisiä, joilla on runsaasti materiaalia rikkaus on 'rikas'. Kun puhutaan rikas yksittäisiä, mitä tulee mieleen on kuva valtavia summia. Sitä käytetään yleensä viittaamaan joukko yksilöitä, joilla on runsaasti ja rikkauksia. Sitä käytetään viittaamaan ihmisiä, jotka ovat arvoltaan paljon rahaa, mutta se voi myös käyttää kuvaamaan yksilön 's ominaisuuksia.

Kun joku sanoo 'rikas maaperä,' se tarkoittaa, että se on erittäin tuottava ja antaa viljelijöille valtava sadot. Se voi myös tarkoittaa sitä, että sillä on korkea pitoisuus mineraaleja ja muita jalometalleja tai kiviä.Mitä aineellisen jotkut sanovat, että rikas mies 's rikkaudet ovat vain hyvä, kun rahat kestää taas varakas yksilön' varallisuudesta kestää yleensä kauemmin, koska hänellä on tietoa siitä, miten luoda vaurautta ja miten tehdä se viimeinen.

Yksi voi rikastua hetkessä läpi voittaa uhkapeli tai lotossa, mutta hän voi helposti menettää, jos hän ei käytä sitä viisaasti. Muuten hän voi oppia tekemään se tuottaa enemmän tuloja, ja kun hän tulee varakas henkilö. Sana 'rikkaat' tulee vanhan Englanti sana 'riisi', joka tarkoittaa 'voimakas tai varakas', joka vaikutti Vanha ranskalainen sana 'rikas' ja germaaninen sana 'Riki' tarkoittaa 'tehokas'.

Yhteenveto:

1. Varakkaat on tila, jossa on runsaasti materiaalia omaisuutensa ja rahaa samalla rikas on tila, jolla on valtava määrä rahaa yhdessä 'hallussa ja elää etuoikeutettua elämää.