Ero kandidaatin ja CelibateBachelor vs Celibate

Sanat 'poikamies' ja 'selibaatissa' sekoitetaan usein toisiinsa, mutta ne ovat hyvin erilaisia ​​keskenään ja eivät ole lainkaan vaihdettavissa. Täytyy käyttää näitä sanoja oikeassa kontekstissa.

Poikamies
'Bachelor' on nimenomaan ihminen. Sanaa ei käytetä naisille, jotka eivät ole naimisissa. Mies, joka ei ole naimisissa saattaa olla tai ei olla seksuaalisesti aktiivinen. Mies on kutsutaan 'poikamies' mukaan hänen siviilisääty. Hän voi olla tai ei olla seksuaalisesti aktiivinen; hän voi tai ei ole lapsia, mutta hän on naimaton ja pysynyt niin. Nainen ei koskaan kutsutaan poikamies, mutta 'poikamies tyttö' käytetään naisille, jotka ovat nuoria, riippumattomia, eikä naimisissa.

On monia sanoja, jotka liittyvät 'poikamies' kuin 'naimattomuus,' 'bachelorship', 'vahvisti poikamies', 'poikamies' ja 'elinikäinen poikamies' jne 'naimattomuus' tarkoittaa aikaa elämässä miehen kunnes hän on naimisissa. 'Elinikäinen poikamies' viittaa mies, joka ei koskaan naimisiin ja hänen asemansa, mitä hänen ikänsä, on edelleen, että kandidaatin joka on naimaton. 'Poikamies' viittaa mies, joka pidetään sopivin avioliitto. 'Vahvistettu poikamies' itse asiassa tarkoitetaan henkilöä, joka ei ole kiinnostunut naimisiin tai sitoutumista mitään suhdetta. Kuitenkin ennen seksuaalisen vallankumouksen 1960-luvun, joka on 'vahvistettu poikamies' käytettiin koodisana homoseksuaalien. Nykyään tämä ei ole. Ei koodeja käytetään viittaamaan homoseksuaali henkilölle. Hän on yksinkertaisesti nimitystä 'homo'. 'Bachelorship' viittaa pätevyys naimattoman miehen. Sana 'Bachelor' käytetään myös astetta hankittu, ja tämä aste voidaan käyttää miehille kuin naisille, esimerkiksi Bachelor of Science tai Bachelor of Arts, jne.

naimaton

'Celibate' tarkoitetaan henkilöä, riippumatta sukupuolesta, joka pidättyy seksuaalista toimintaa, avioliitot, ja kaikenlaista seksuaalista suhteita. Tämä henkilö ei koskaan menee naimisiin ja on yleensä uskonnollisista syistä noudatettava tiettyä elämäntapaa. Selibaatti on tapa elämän selibaatissa henkilö haluaa seurata.Selibaatti, kuten edellä, on vapaaehtoista, ja ihmiset haluavat pysyä selibaatissa. Joskus henkilö ei asua selibaatissa ja vielä niin johtuu monista sosiaalisista syistä. Tätä kutsutaan 'tahaton selibaatissa' tai että henkilö on tahattomasti selibaatissa.

Yhteenveto:

1. Kandidaatin on mies, joka ei ole naimisissa; Hän voi olla tai ei olla seksuaalisesti aktiivinen ja voi olla tai ei ole lapsia, kun taas 'selibaatissa' on henkilö, ei välttämättä mies, joka pidättäytyy seksuaalista toimintaa ja avioliitto.

2. Koska poikamies on kysymys valinnasta. On olemassa monia erilaisia ​​sanoja, jotka liittyvät poikamies taas on selibaatissa on myös vaihtoehto, mutta syyt ovat yleensä uskonnollisia. Vastentahtoinen selibaatti on selibaatissa henkilö, joka ei valitse selibaatissa mutta on edelleen niin henkilökohtaisista syistä.