Ero Aldi ja LidlAldi vs Lidl

Aldi ja Lidl ovat kauppaketjut, jotka perustuvat Saksassa. Molemmat kauppaketjut ovat levinneet ympäri Eurooppaa ja muualla maailmassa, whioch tekee niistä johtava alan. Molemmat valintamyymäläketjut on monia yhtäläisyyksiä, mutta myös tiettyjä eroavaisuuksia.

Aldi on lyhyt muoto Albrecht Alennukset. Se ei ole yksi yritys, mutta kaksi yritystä, jonka omistaa veljekset. Molemmat yritykset ovat Aldi Sud ja Aldi Nord.
Aldi Sud keskittyy pääasiassa sen liiketoiminta Itävallassa ja Englanti puhuvissa maissa taas Aldi Nord 's liiketoiminta on keskittynyt Pohjois-Saksassa ja muualla Euroopassa.

Aldi, ennen kuin se jaettiin erilleen, omisti Karl Albrecht ja? Theo Albrecht. Yhtiö perustettiin vuonna 1913 sen jälkeen, kun äiti näiden kahden alkoi pieni myymälä Essen. Yhtiö roiskunut vuonna 1960 yli peräkkäin, jos savukkeita pitäisi myydä asti vai ei. Aldi Nord pääkonttori on Essenissä ja Aldi Sud M ?? lheim an der Ruhr.

Lidl pääkonttori on Neckarsulm. Yhtiö on perustettu vuonna 1930, paljon myöhemmin kuin Aldi. Vaikka yhtiö on jäljitetty 1930 se oli vuonna 1977, että Lidl uskaltautuneet supermarket liiketoimintaa linjat Aldi käsite.Vaikka Aldi ja Lidl ovat ainutlaatuisia sen oma merkitty kohteita, entinen tiedetään olevan enemmän hyötyä.

Kun verrataan kaksi supermarketit, Lidl pidetään enemmän myynninedistämiseen. Toisin Aldi ketju, Lidl käyttää EDLP edistämiseen kuin elintarvikkeita. Kun käsitellään asiakkaiden vaatimuksiin, Lidl tiedetään reagoida nopeammin vaatimuksiin asiakkaalle. Lidl jatkaa toimittajia tuotteen, että he haluavat.

Yhteenveto

Aldi on lyhyt muoto Albrecht Alennukset. Se ei ole yksi yritys, mutta kaksi yritystä, Aldi Sud ja Aldi Nord, jonka omistaa veljekset.

Aldi perustettiin vuonna 1913 sen jälkeen, kun äiti veljekset aloittivat pienen myymälän Essen. Yhtiö roiskunut vuonna 1960 yli peräkkäin, jos savukkeita pitäisi myydä asti vai ei.

Lidl muodostettiin vuonna 1930, paljon myöhemmin kuin Aldi. Vaikka yhtiö on jäljitetty 1930 se oli vuonna 1977, että Lidl uskaltautuneet supermarket liiketoimintaa linjat Aldi käsite.

Aldi Nord pääkonttori on Essenissä ja Aldi Sud M ?? lheim an der Ruhr. Lidl pääkonttori on Neckarsulm.