Ero Blue Collar ja White CollarBlue Collar vs White Collar

Tähän päivään saakka, on epäselvyyttä vaativille sininen valkoinen kaulus työpaikkaa. Jonkin verran on stigma joitakin, aivan erityisesti työläistaustaiset työpaikkoja. Kuitenkin sekä työn tyypeillä on omat eduista ja haitoista.

Perinteisesti valkoinen kaulus työpaikkaa nimetty sellaisiksi, koska nämä työt alun perin kannettava työntekijä paitaa, joka on väriltään valkoinen joko tie tai ilman sitä. Nämä työpaikat ovat usein niitä, jotka vaativat työntekijän solmiota ja työn turvallisen rajojen neljän seinän niiden toimistot, kaupat, koulut ja muut vastaavat. Kuitenkin se voidaan turvallisesti sanoa, että aikakausi päällään perinteinen valkoinen paita ja solmio on jo hiipui. Silti monet ammattilaiset kuten lääkärit ja lakimiehet vielä don niiden siteet ja ehkä pari sen kanssa valkoinen takki (erityisesti lääkärit), jolloin vaikutelma vakavampi asenne.

Päinvastoin, sininen kaulus työpaikat eivät välttämättä vaativiin työntekijä käyttää sinisen paitoja tai polo. Se on pikemminkin ilmaus, joka korostaa, että nämä työntekijät työskentelevät ei-johtoon, kuten työpaikat, voi liittyä työntekijät tulossa likaisempaa takia fyysisesti työtä hieman vaikeampaa. Usein nämä ovat työt, jotka vaativat suojaa vaatteita. Joten, ehkä sekaannus, kun joutuu voisi leimata ollessa lääkäri sinisenä kaulus työtä, koska useimmat niistä kuluvat lääkärin 's takki tai peite suojaa. Lääkärit ovat valkokaulustyöntekijästä! Blue Työntekijät ovat automekaanikkoja, ajurit , ja tehdas työntekijöille.

Valitettavasti on kiistaton läsnäolo leimautumista varten Blue Collar töitä. Ihmiset tulevat usein liian tuomitsevaa ja sanoa, että nämä työpaikat ovat pelkkää 'likainen', kirjaimellisesti. Vaikka suurin osa näistä työpaikoista ovat työläitä, puhumattakaan vaarallinen työntekijän takia työpaikan he raportoivat, tämä ei aina päde kaikkiin tapauksiin.

Kääntäen, valkoinen kaulus työpaikkoja on parempi työympäristö, jotka ovat yleensä puhtaampia ja viileämpi. Nämä ovat yrityksen työt, on usein hyvät perustiedot kuukausipalkkaan. Tämän seurauksena monet ammattilaiset, joilla on asteen päätyä valkoinen kaulus työtä taas ne, jotka ei tehnyt 't viimeistely college lopulta päätyy' vain 'sininen kaulus työ. Jälleen kerran, tämä ei ole sovellettavissa kaikkiin tilanteisiin. Myös , keskiluokka työntekijät ovat yhteydessä työläistaustaiset kun taas ylempi luokan työntekijöitä on liitetty valkoinen kaulus. Onneksi työläistaustaiset työpaikkojen totuus sai korkeampaa palkkaa niiden toimihenkilöiden vastine ei ole aina totta. useissa tapauksissa ne jopa päätyä sai korkeampi palkka kuin toimihenkilöiden.1. Toimihenkilöt työt tehdään synonyymi ammattilaisille, jotka saadaan korkeamman asteen ja koulutusta.

2. Toimihenkilöt työpaikat liittyvät yleensä korkeampi maksamalla töiden tyypit.

3. Valkoinen kaulus työpaikkoja usein puhdistaja 'parempi' työpaikoilla.